synoronews

Henkel Hellas: Επιστροφή παραγωγής στην Ελλάδα.

Η Henkel Hellas επαναφέρει την παραγωγή των απορρυπαντικών και καθαριστικών προϊόντων της στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγ...

Η Henkel Hellas επαναφέρει την παραγωγή των απορρυπαντικών και καθαριστικών προϊόντων της στην Ελλάδα.



Στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής Αειφορίας της, η Henkel Hellas επαναφέρει την παραγωγή απορρυπαντικών και καθαριστικών προϊόντων στην Ελλάδα ανανεώνοντας την δέσμευσή της για περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας της στη χώρα και για την μακρόχρονη πολιτική ανάπτυξης και επένδυσης στην Ελληνική αγορά, αλλά και απαντώντας σε συγκεκριμένες τοπικές προϊοντικές ανάγκες.

Η παραγωγή απορρυπαντικών και καθαριστικών προϊόντων της Henkel Hellas επιστρέφει στην Ελλάδα με συμφωνία συνεργασίας με τη Rolco Βιανύλ που, στη φάση αυτή, αντιστοιχεί σε περισσότερους από 50 κωδικούς των σημάτων Dixan, Neomat και Bref (7 εκατ. τμχ), ή, με άλλα λόγια, στο 75% του συνολικού τζίρου του Τομέα Απορρυπαντικών και Καθαριστικών σπιτιού της Henkel Hellas. Παράλληλα, η μονάδα παραγωγής καλύπτει και ανάγκες της Κυπριακής αγοράς αντίστοιχων προϊόντων για την Henkel στη Κύπρο (επιπλέον 2,5 εκατ. τμχ). Στόχος της εταιρείας είναι να αυξήσει κατά ακόμη 20% τη σημερινή παραγωγή, επαναφέροντας στην Ελλάδα και την παραγωγή των υπερσυμπυκνωμένων απορρυπαντικών και μαλακτικών, αλλά και των βιομηχανικών καθαριστικών.

Πρωτεύον μέλημα της εταιρείας αποτελεί η κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών της, όπως αυτές μεταβάλλονται και εξελίσσονται, τόσο σύμφωνα με την οικονομική κατάσταση και τα νέα εισοδήματά τους, όσο και με τις νέες τάσεις και ανάγκες. Στο πλαίσιο αυτό, η στρατηγική της Henkel είναι διττή καλύπτοντας τους καταναλωτές που αναζητούν συνδυασμό οικονομικών τιμών και επώνυμης ποιότητας, αλλά και προϊόντων υψηλής ποιότητας και καινοτομίας. Έτσι λοιπόν, η Henkel έχει διασφαλίσει την ποιότητα και για τα προϊόντα που παράγονται στη Rolco, θέτοντας αυστηρές προδιαγραφές υψηλού επιπέδου ποιότητας και συνεχών ελέγχων. Σημειώνεται ότι η Henkel έχει εφαρμόσει τα SHE (Safety, Health, Environment) standards της και στις διαδικασίες της Rolco, τις φόρμουλές της στην παραγωγή, ενώ εκείνη ορίζει την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται και τις διαδικασίες παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου.

Η Henkel, με 50 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Ελληνική αγορά, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τη διαχρονική πρόθεσή της για περαιτέρω δραστηριοποίηση και επένδυση στην Ελλάδα, πολύ περισσότερο δε σε μια περίοδο βαθιάς κρίσης, υλοποιώντας πλήρες πρόγραμμα τοπικής παραγωγής σε συνδυασμό με ευρύτερο επιχειρηματικό και εμπορικό πλάνο στη χώρα. Η εγχώρια παραγωγή, οι θέσεις εργασίας , η προέλευση των πρώτων υλών, η συμβολή στα κρατικά έσοδα και στις επενδύσεις, είναι όλοι παράγοντες που δημιουργούν προστιθέμενη αξία τόσο για τα προϊόντα και τους καταναλωτές της εταιρείας, όσο και για την ίδια τη χώρα.

Πηγή : http://www.newsbomb.gr


Related

Οικονομία 4644564004662260021

    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -