synoronews

Μαθήματα ποκερικής επιτυχίας

Ο Σταύρος Ιωάννου, ένας Κύπριος παίκτης που μέχρι τώρα είχε μείνει έξω από τα ραντάρ των ποκερικών blogs, μας δίνει ένα παράδειγμα ποκερικής...

Ο Σταύρος Ιωάννου, ένας Κύπριος παίκτης που μέχρι τώρα είχε μείνει έξω από τα ραντάρ των ποκερικών blogs, μας δίνει ένα παράδειγμα ποκερικής αφοσίωσης και δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε για να αυξήσουμε τις πιθανότητες να είμαστε επιτυχημένοι.

Και ποιος είναι αυτός ο τρόπος; Προπόνηση, διάβασμα, συμβουλές και ανάλυση με άλλους παίκτες και η προσωπική προβολή, μοιάζουν να είναι μερικά από τα βασικά βήματα που ακολούθησε ο παίκτης και που τον βοήθησαν τελικά να πετύχει κάποιους από τους στόχους του.


Ο Ιωάννου ήταν γνωστός στη Full Tilt Poker με το ψευδώνυμο LOTSandLOTS και η μεγαλύτερη επιτυχία του online ήρθε πέρσι, στο $1K Monday - $300,000 Guarantee, στις 10 Ιανουαρίου. Από τότε (και μετά τη Μαύρη Παρασκευή) ο παίκτης έχει βρεθεί να πλασάρεται σε αρκετά τελικά τραπέζια στην PokerEncore.com (του δικτύου iPoker ).

Το στακάρισμα προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα να παίζουν σε ψηλότερο επίπεδο (online και live, cash ή τουρνουά, ανάλογα με τη συμφωνία) από αυτό που το bankroll τους, τους επιτρέπει.

Ακούγεται εξαιρετικό, όμως δεν έρχεται από …μόνο του. Και συχνά μια επιτυχία δεν αρκεί για να εξασφαλίσει σε κάποιον ότι μια εταιρία, ή κάποιος ιδιώτης θα ενδιαφερθεί να τον στακάρει.

Χρειάζεται χρόνος (για να αποδείξει κανείς τη σταθερότητά του), προβολή (για να γίνει αναγνωρίσιμος) και φυσικά όλη η συνεχής δουλειά που απαιτείται για να βελτιώνει το παιχνίδι του και να φέρει και τις απαραίτητες επιτυχίες.
«Ο προσωπικός μου στόχος για τη φετινή χρονιά είναι να κερδίσω 100 χιλιάδες δολάρια για το stake μου. Και ελπίζω ότι θα πάω στο Vegas και θα πάω καλά σε κάποια events που δίνουν μπρασελέ» είπε ο παίκτης, που «πληρώνεται» πλέον από τo Badbeat.com. Και συνεχίζει:

«Το BadBeat.com μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω χωρίς το άγχος των αποτελεσμάτων. Όποιο κέρδος βγάλω θα πάει σε προσωπικά μου έξοδα και θα συνεχίζω να έχω bankroll, χάρη στην Badbeat, κάθε μέρα».
Για όσους παίκτες λοιπόν θέλουν να βγάλουν χρήματα από το πόκερ (και είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν πολλοί τέτοιοι εκεί έξω), πιστεύουμε ότι ο Ιωάννου είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα του ότι μια επιτυχία σε ένα τουρνουά δεν φτάνει…

PokerLobby.gr

Related

Άρθρα 4739893500317752463

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -