synoronews

Δομάζος: «Πήρε νίκη μισό πρωτάθλημα»

Ο στρατηγός του Παναθηναϊκού έκανε λόγο για μισό τίτλο στα Γιάννενα ρίχνοντας το ηθικό του Ολυμπιακού, αποθέωσε Κλέιτον και τόνισε πως η ομά...

Ο στρατηγός του Παναθηναϊκού έκανε λόγο για μισό τίτλο στα Γιάννενα ρίχνοντας το ηθικό του Ολυμπιακού, αποθέωσε Κλέιτον και τόνισε πως η ομάδα δεν χρειάζεται ενίσχυση για το πρωτάθλημα.


Ο Μίμης Δομάζος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Εξέδρα και αρχικά αναφέρθηκε στην σημασία της νίκης του Τριφυλλιού στα Γιάννενα: Αυτή η νίκη ισοδυναμεί με μισό πρωτάθλημα. Δεν λέω ότι τα ματς που απομένουν είναι εύκολα. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς για τον Παναθηναϊκό, γιατί όλοι κοιτάνε να του κόψουν βαθμούς. Το πρόγραμμά του όμως είναι πιο βατό στη συνέχεια και το γεγονός ότι θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ του δίνει πλεονέκτημα .

Για τον λόγο που είναι τόσο αισιόδοξος, εξήγησε: Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιο σταθερός στην απόδοσή του και ιδιαίτερα αποτελεσματικός, τόσο στην έδρα του όσο και μακριά από αυτήν. Εγώ πιστεύω ότι όταν έρθει η ώρα για το ντέρμπι η διαφορά με τον Ολυμπιακό θα είναι μεγαλύτερη από τους δύο βαθμούς. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα έχει και άλλες απώλειες μέχρι το ραντεβού της 25ης αγωνιστικής .

Για την απόφαση του διαιτητή να γίνει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ: Το ματς έπρεπε να αναβληθεί για την Δευτέρα. Εδώ δεν είχαμε να κάνουμε με βροχή ή χιόνι, αλλά με πάγο. Είδατε τι πατινάζ έκαναν οι παίκτες από τη μία πλευρά του γηπέδου; Το γιατί αποφάσισε να το ξεκινήσει ο διαιτητής ας το κρίνουν οι αρμόδιοι. Αλλά τι να τον κρίνουν; Αυτοί αντί να τον αποπέμψουν τον επιβράβευσαν κιόλας ορίζοντάς τον να σφυρίξει και ματς Κυπέλλου μέσα στην εβδομάδα .

Θα είναι θαύμα αν ο Παναθηναϊκός με τα τόσα προβλήματα αναδειχθεί πρωταθλητής: Δεν θα πρόκειται για θαύμα. Διαθέτει υλικό που για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι υπεραρκετό. Η ομάδα παίζει την καλύτερη μπάλα. Απορώ που όλοι τον είχαν βγάλει ξοφλημένο πριν αρχίσει η σεζόν .

Για τους Άραβες επενδυτές δήλωσε: Πιστεύω ότι θα τελειώσει το θέμα μέσα στο μήνα. Πιστεύω ότι θα ήταν καλό να τελειώσει η μεταβίβαση για να έχουν οι άνθρωποι 10 μέρες στη διάθεσή τους προκειμένου να προλάβουν να κάνουν μια δυο μεταγραφές και να ενισχύσουν την ομάδα .

Για τις θέσεις που εκτιμά ότι χρειάζεται να ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός, τόνισε: Χρειάζεται ενίσχυση, αλλά ακόμη κι έτσι το παίρνει το πρωτάθλημα. Έστω ότι κάνει μεταγραφές, μέχρι να εγκλιματιστούν οι καινούριοι θα έχει τελειώσει η σεζόν. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός περιμένει δύο καλές προσθήκες στα επόμενα δύο ματς. Τον Χριστοδουλόπουλο και τον Νίνη. Μην τους ξεχνάμε. Βεβαίως, για να αγωνιστεί στο Champions League χρειάζεται να ενισχυθεί αρκετά .

Για την απόφαση του Νίνη, σχολίασε: Ο καθένας κοιτάζει το μέλλον του. Δεν μπορούμε να κατακρίνουμε τον Νίνη επειδή θέλει να πάει στο εξωτερικό. Όμως και ο Παναθηναϊκός έπρεπε να είχε ενεργήσει πιο νωρίς. Άργησε να κάνει την πρόταση .

Για το αν θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκει συνεχώς εμπόδια στον δρόμο του, ξεκαθάρισε: Το χθεσινό ήταν μεγάλο εμπόδιο. Πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι δεν θα μπορέσει να τον πηδήσει, αλλά να που το πήδησε. Στα περισσότερα παιχνίδια του ο Παναθηναϊκός συναντά άσχημες συνθήκες. Όμως ό,τι και να κάνουν, όσο και να τον κοντράρουν διαιτητές ή άλλοι παράγοντες, αν παίζει την μπάλα του δεν πρόκειται να τον σταματήσουν. Οι ποδοσφαιριστές του θέλουν πολύ αυτό το πρωτάθλημα... .

Για τον Κλέιτον, ο οποίος θύμισε το γκολ που είχε βάλει ο στρατηγός στον Ολυμπιακό πριν από 38χρόνια: Και βέβαια μου θύμισε το γκολ που είχα βάλει στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Μάρτιος του 1974 ήταν θυμάμαι και νομίζω και εκείνο είχε σημειωθεί στο 85 . Το ματς τελείωσε 1-1. Αυτά τα γκολ χαράζονται στην μνήμη επειδή είναι σπάνια.

Εκείνο βέβαια ήταν άλλη φάση, άρχισε από το πλάγιο και μου ήρθε μετά από κεφαλιά, η μπάλα είχε πάρει ύψος και όταν έπεσα στο χορτάρι συνειδητοποίησα το γκολ.

Στο τέρμα του Κλέιτον η μπάλα δεν είχε πάρει πολύ ύψος. Εκείνος έπρεπε να πατήσει γερά και είχε να αντιμετωπίσει το γλιστερό τερέν. Ο αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε, όμως για να πετύχεις τέτοια γκολ χρειάζεται εκτός από ικανότητα και τύχη.

Ο άνθρωπος ξέρει μπάλα, είναι γνήσιο βραζιλιάνικο προϊόν. Λίγοι παίκτες διαθέτουν τα προσόντα του. Παίζοντας πίσω από τους επιθετικούς και όχι σε ρόλο φορ, μπορεί να πασάρει αλλά και να σκοράρει. Τον θυμάμαι από την Λάρισα. Στον Παναθηναϊκό δεν ξέρω γιατί δεν είχε παίξει. Ίσως πλήρωσε τις πολυμετοχικές κόντρες .

http://sport.gr.msn.com

Related

Αθλητικά 7641007816258964289

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -