synoronews

♡Xρόνια Πολλά♡ Αγάπη, Ελπίδα, Πίστη, Σοφία, Αγαθοκλής, Παντολέων, Πηλέας, Ολίβια, Σόνια! [music video]

Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες! ΑΓΑΠΗ (Αγάπη, Αγάπιος) ΑΓΑΘΟΚΛΗΣ (Αγαθόκλεια, Αγαθοκλής, Αγαθοκλέας, Αγα...

Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες!

ΑΓΑΠΗ (Αγάπη, Αγάπιος)

ΑΓΑΘΟΚΛΗΣ (Αγαθόκλεια, Αγαθοκλής, Αγαθοκλέας, Αγαθόκλεος)

ΕΛΠΙΔΑ (Ελπίδα)

ΠΑΝΤΟΛΕΩΝ (Παντολέων, Παντολέοντας, Παντολεοντία, Παντολεοντής, Παντολεοντή)

ΠΗΛΕΑΣ (Πηλεύς, Πηλέας)

ΠΙΣΤΗ (Πίστις, Πίστη)

ΟΛΙΒΙΑΝΟΣ (Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια)

ΣΟΝΙΑ (Σόνια)

ΣΟΦΙΑ (Σοφία, Σοφιανός, Σοφιανή, Σοφούλα, Σοφούλης, Σόφη, Σοφίτσα, Σοφίνα, Φιφή)

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑ:

Αγαθοκλής
(αγαθός + κλέος), ο έχων καλή φήμη.

Αγαθόκλεια (αγαθή + κλέος), η έχουσα καλή φήμη.

Αγάπη
Όνομα που εμπνεύστηκε από την. αγάπη. Μόνο στην ελληνική γλώσσα αυτή η λέξη έγινε όνομα. Χαρακτήρας ήπιος, ευαίσθητος. Διαθέτει εξυπνάδα και κρίση, προσφέρει τις υπηρεσίες της στους άλλους.

Αγάπη, το όνομά σου τα λέει όλα ! Είσαι γεννημένη για να δίνεις αλλά και για να παίρνεις ότι πολυτιμότερο υπάρχει στο κόσμο, δηλαδή "ΑΓΑΠΗ"! Το όνομά σου υπάρχει μόνο στην Ελλάδα, σε κανένα άλλο κράτος του κόσμου η "Αγάπη" δεν είναι όνομα ανθρώπου και αυτό φυσικά υποδηλώνει την μοναδικότητά σου! Είσαι μία ήρεμη και καλοπροαίρετη γυναίκα, είσαι εγκάρδια, εκδηλωτική και αρκετά εξωστρεφής στα συναισθήματά σου. Δεν έχεις αντιπάθειες στη ζωή σου, όποιος σε γνωρίζει προσωπικά πάντα έχει να πει τα καλύτερα για σένα. Εσύ από την πλευρά σου όταν αισθάνεσαι ότι με ένα άτομο δεν μπορείς να ταιριάξεις (φιλικά, ερωτικά, επαγγελματικά), φροντίζεις να απέχεις διατηρώντας μία τυπική επαφή! Το όνομά σου Αγάπη μου, αντιπροσωπεύεται από τον Λεξάριθμο 3 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένα χαρωπό και επικοινωνιακό άτομο. Λατρεύεις τα ταξίδια, σου αρέσει να έρχεσαι σε επαφή με κόσμο από διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς και έχεις έναν δικό σου ξεχωριστό τρόπο να γεφυρώνεις το χάσμα που μπορεί να υπάρχει ανάμεσα σε ανθρώπους! Έχεις μεγάλο ταλέντο στον προφορικό και στο γραπτό σου λόγο, χρησιμοποιείς πάντα τα κατάλληλα επιχειρήματα και έχεις τον τρόπο να πείθεις και να μεταδίδεις τις ιδέες σου! Απολαμβάνεις στο έπακρο όλες τις χαρές της ζωής και καταφέρνεις να διατηρείς την αισιοδοξία σου και το χαμόγελό σου, έστω και αν κάποιες στιγμές υπάρχουν γύρω σου δυσκολίες και προβλήματα. Σε όλες τις σχέσεις σου λειτουργείς με τιμιότητα και συναίσθημα, γι΄αυτό και δύσκολα μπορεί κάποιος να σε ξεχάσει!

Σοφία
Σημαίνει «ευφυΐα», «δεξιότης». Συμβολίζει το δεύτερο πρόσωπο της Αγίας Τριάδας. Είναι πολύ απαιτητική από τη ζωή και τους ανθρώπους. Έχει πολλά ενδιαφέροντα και μεγάλη έφεση στα γράμματα. Διαθέτει φαντασία και ξέρει να διηγείται ωραία. Της αρέσει να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής.

Σοφία, είναι η γνώση, η πνευματική επέκταση, η ευφυΐα, η έμφυτη κατανόηση. Είναι η λογική εφαρμογή της γνώσης αλλά και η σφαιρική αντίληψη των γεγονότων που συμβαίνουν γύρω μας. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι το όνομά σου, σου χαρίζει τα «φώτα» του για να διαπρέψεις πνευματικά, να αποκτήσεις σοφία και να εξελίξεις όσο περισσότερο γίνεται τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου! Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 5 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία γυναίκα που δεν βάζεις όρια, δεν έχεις ταμπού και προκαταλήψεις, λατρεύεις την εξέλιξη και είσαι αρκετά πρωτότυπη, φιλελεύθερη αλλά και εκφραστική! Είσαι μία γυναίκα χείμαρρος, ποτέ δεν κρύβεσαι ούτε προσποιείσαι, λες ευθέως την άποψή σου, όποιο και να είναι το κόστος. Σου αρέσει η διασκέδαση, οι γνωριμίες και το φλερτ, όμως θέλεις να αισθάνεσαι ελεύθερη και να μην περιορίζεσαι μέσα από σχέσεις (φιλικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, ερωτικές), που σε καταπιέζουν ή δεν σου αφήνουν τα περιθώρια να εκφραστείς όπως θα θελες. Το άγχος είναι ένα έντονο συναίσθημα που σε καταβάλει και σε μπλοκάρει, όμως δεν μπορείς ούτε στιγμή να το περιορίσεις, γιατί είσαι αρκετά ανυπόμονη και θέλεις στη ζωή σου όλα να κυλούν γρήγορα. Έχεις πολλές ιδέες, σκέψεις και σχέδια, δυσκολεύεσαι όμως να θέσεις σε εφαρμογή, όλα όσα βάζεις στο μυαλό σου, γιατί πολλά από αυτά είναι ανέφικτα!

Ελπίς, Ελπίδα

Φωτεινή παρουσία, δίνει πραγματικά κουράγιο κι αισιοδοξία στο περιβάλλον της. Δεν καταπιέζεται εύκολα και με το χαμόγελο στα χείλη, ξέρει να επιβάλλει τη θέλησή της.

Ελπίδα
Φίλη μας Ελπίδα, το όνομά σου σε οπλίζει με αισιοδοξία και χαρούμενη διάθεση! Είσαι μία γυναίκα που δεν το βάζει κάτω, πάντα προσμένεις κάτι καλύτερο και δεν καταθέτεις εύκολα τα όπλα! Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και πράγματι έχεις ένα όνομα που δεν σε αφήνει ούτε στιγμή να θλίβεσαι και να χάνεις το κουράγιο σου! Στην αριθμολογία, ο λεξάριθμος του ονόματος σου είναι το 4.
Είσαι άτομο σοβαρό λειτουργείς πειθαρχημένα και πάντα οργανώνεις από πριν ότι έχεις να κάνεις. Δεν σου αρέσει η ακαταστασία γι’ αυτό και στο σπίτι σου όλα τα έχεις τακτοποιημένα στην εντέλεια. Σκέπτεσαι λογικά και σπάνια αφήνεις το συναίσθημα να σε παρασύρει. Ότι αναλαμβάνεις να κάνεις προσπαθείς να το κάνεις τέλεια και αν υποσχεθείς κάτι σε κάποιον δεν θα αθετήσεις ποτέ την υπόσχεση σου. Αγαπάς τα παιδιά και το όνειρο σου είναι να αποκτήσεις μια όμορφη οικογένεια. Σου αρέσει να έχεις σταθερές και μακρόχρονες σχέσεις και φιλίες δένεσαι με τους ανθρώπους και δεν μπορείς να τους βγάλεις εύκολα από τη ζωή σου έστω και αν πρέπει. Επειδή αντιμετωπίζεις τα πάντα με σοβαρότητα χάνεις πολλά πράγματα από τη ζωή γι αυτό προσπάθησε να χαλαρώνεις και να διασκεδάζεις περισσότερο γιατί όλοι δεν μπορούν να ακολουθούν το δικό σου ρυθμό.

Πίστη
Η πίστη<αρχαία ελληνική πίστις< πίθτις < επιθόμην < β΄αορ. του πείθω 
1.εμπιστοσύνη σε κάποιον 
2.η βεβαιότητα για την ύπαρξη του θεού 
3.η ενεργός ένταξη σε μια θρησκεία 
4.η συζυγική πίστη . 
Πείθω κάνω κάποιον να αλλάξει γνώμη, να ακολουθήσει τη γνώμη κάποιου άλλου ή γενικά τον παροτρύνω αποτελεσματικά να προβεί σε μια ενέργεια που αρχικά τον έβρισκε αντίθετο ή αδιάφορο, του αλλάζω γνώμη με επιχειρήματα ή με την άσκηση εντονότερης πίεσης, αλλά όχι με τη χρήση ωμής βίας. 

Ολίβια 
Όνομα που στα λατινικά σημαίνει «ελιά». Κυκλοθυμικός και αντιφατικός χαρακτήρας. Έχει καλλιτεχνική ιδιοσυγκρασία. Είναι ζηλιάρα όταν αγαπά, αλλά δεν διαθέτει μεγάλη παρατηρητικότητα 

Ολίβια το όνομά σου προέρχεται από το Ελληνικό δέντρο που φυτεύτηκε για πρώτη φορά στην Ακρόπολη την ελιά. Είσαι μία γυναίκα κοινωνική, ευχάριστη και πολύ παιχνιδιάρα, σου αρέσει η παρέα η συντροφικότητα και απεχθάνεσαι τη μοναξιά. Προτιμάς να λειτουργείς συλλογικά και διστάζεις να πάρεις από μόνη σου αποφάσεις για τη ζωή σου. Οι σχέσεις είναι πολύ σημαντικές στη ζωή σου για αυτό και κάνεις τα πάντα για να διατηρείς μακρόχρονες φιλίες. Είσαι υποχωρητική και διακριτική, όμως έχεις την τάση να πνίγεις τους ανθρώπους γύρω σου με την υπερβολική σου αγάπη. Πολλές φορές κολλάς στις λεπτομέρειες και χάνεις την ουσία των πραγμάτων. Έχεις καλλιτεχνικές τάσεις, σου αρέσει ο χορός, η μουσική και το θέατρο. 

* Επιμέλεια ανάρτησης Xristin-aki.-*

Πηγή : i-diadromi.gr

Related

blog 297295263629210212

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -