synoronews

Οι Τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για Δεκαπενταύγουστο στους πιο δημοφιλείς προορισμούς του Αιγαίου!

Α ποφασίσατε να φύγετε για λίγες μέρες τον Δεκαπενταύγουστο, αλλά δεν έχετε κλείσει εισιτήρια;  Δείτε το ελάχιστο που μπορεί να σα...

Αποφασίσατε να φύγετε για λίγες μέρες τον Δεκαπενταύγουστο, αλλά δεν έχετε κλείσει εισιτήρια; 

Δείτε το ελάχιστο που μπορεί να σας κοστίσει το ταξίδι για δύο, με καράβι, σε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του Αιγαίου!

Oι τιμές αφορούν σε δύο εισιτήρια για εσάς και το ταίρι σας, με επιστροφή, σε οικονομικές θέσεις κι έχουν προκύψει έπειτα από έρευνα, με προτεινόμενες ημερομηνίες 12- 13 και 16-17 Αυγούστου.

Από Πειραιά

Για τον πιο κοσμοπολίτικο προορισμό δεν χρειάζονται συστάσεις. Όσοι βρεθούν τον Δεκαπενταύγουστο στη Μύκονο, απλώς θα διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσης παρέα με διάσημα ονόματα της εγχώριας και διεθνούς showbiz,σε μερικά από τα πιο προσεγμένα μαγαζιά. Μπορεί η διαμονή και η διασκέδαση να κοστίσουν κάτι παραπάνω, αλλά θα σας αποζημιώσουν. Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για 2 με επιστροφή ξεκινούν από 148€ και αφορούν σε οικονομική θέση.

Τι να πει κανείς για τα Χανιά; Η Παλιά Πόλη με το ενετικό λιμάνι και οι εξωτικές παραλίες εντός νομού που έχουν αποθεώσει τα διεθνή μέσα, σε συνδυασμό με τις πολλαπλές προτάσεις εξόδου και τις προσιτές τιμές έφτασαν ώστε τα Χανιά φέτος να αναδειχθουν Νο1 προορισμός για τον Δεκαπενταύγουστο βάσει των κρατήσεων. Το κόστος για να είστε κι εσείς εκεί μαζί με το ταίρι σας ή τον/την κολλητό/ή σας ξεκινά από 138€ aller retour, χωρίς αυτοκίνητο.

Το νησί που έχει κερδίσει τους Βορειοευρωπαίους που το επισκέπτονται ξανά και ξανά για τις παραλίες του που θυμίζουν Μπαλί και τους Μεσαιωνικούς θησαυρούς του προσφέρεται για διακοπές που δεν θα ξεχάσετε ποτέ. Ωστόσο, οι τιμές είναι κάπως ανεβασμένες, για να πάτε με καράβι. Το ταξίδι στη Ρόδο με επιστροφή για δύο ατομα, με πλοία από διαφορετικές εταιρείες ξεκινά από 221€. Μήπως είναι καλύτερο να επιλέξετε αεροπλάνο;

Ο αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός της φοιτητιώσας νεολαίας, αλλά κι αρκετών οικογενειών, η Πάρος εγκαινίασε φέτος το νέο της αεροδρόμιο και παράλληλα προσφορές σε αεροπορικά ναύλα! Αν ωστόσο δεν προλάβατε να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις στα εισιτήρια που έχουν ήδη εξαντληθεί, μπορείτε να πάτε με καράβι. Η βόλτα στο νεανικό προορισμό των Κυκλάδων για 2 άτομα μετ'επιστροφής κοστίζει το λιγότερο 137€.

Το νησί της Μεγαλόχαρης, η Τήνος είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς τον Δεκαπενταύγουστο με χιλιάδες πιστούς να συρρέουν για προσκύνημα της θαυματουργής εικόνας. Αν δεν έχετε κλείσει με κάποιο από τα ταξιδιωτικά γραφεία που οργανώνουν μονοήμερη εκδρομή αποκλειστικά γι'άυτόν το λόγο και σκέφτεστε να το συνδυάσετε με ολιγοήμερη διαμονή, προκειμένου να επισκεφτείτε και μερικές από τις αμμώδεις παραλίες του νησιού, το καράβι είναι το πιο οικονομικό μέσο, με τα εισιτήρια με επιστροφή για 2 άτομα να ξεκινούν από 134€. Θυμηθείτε ότι οι οικονομικές θέσεις είναι λίγες και μέσα στα επόμενα 24ωρα μπορεί να έχουν εξαντληθεί.

Η Νάξος έχει ανέβει αρκετά τα τελευταία χρόνια χάρη στα «ψαγμένα» στέκια που διαθέτει για ποτό και φαγητό, αλλά και τα ένδοξα μνημεία της, τα γραφικά χωριά της και τις καταγάλανες παραλίες της. Αν γίνει ο επόμενος last minute προορισμός σας, τότε θα χρειαστείτε το λιγότερο 152€ για το ταξίδι παρέα με το αγαπημενο σας πρόσωπο που θα σας συνοδεύσει στο ταξίδι. Η τιμή περιλαμβάνει και τρις 2 διαδρομές.

Οι απόκοσμες παραλίες της Μήλου, του νησιού της Αφροδίτης είναι από τις πιο πολυφωτογραφημένες στον κόσμο και σε συνδυασμό με τα γραφικά ψαροχώρια και τα ατμοσφαιρικά νησιωτικά μπαράκια καθιστούν το νησί έναν από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς για ζευγάρια. Για να την επισκεφθείτε με τον σύντροφό σας θα ξοδέψετε το λιγότερο 155€ σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Στο πιο δημοφιλές νησί -για φέτος- στην Ευρώπη και 2ο στον κόσμο θα απολαύσετε βουτιές σε ζεστές παραλίες που μοιάζουν εξωπραγματικές, μυθικά ηλιοβασιλέματα, καλό κρασί και εξαιρετικό φαγητό σε κάποια από τα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο και βόλτες στα περίφημα στενάκια της Οίας που είναι χτισμένη στην άκρη ενός γκρεμού! Μέχρι να φτάσετε στη Σαντορίνη θα χρειαστεί να ξοδέψετε 155€ για μια οικονομική θέση σε καράβι. Η τιμή αφορά σε 2 εισιτήρια με επιστροφή.

Η ''νέα Σαντορίνη'' όπως την αποκαλούν τα διεθνή μέσα, με τα γραφικά εκκλησάκια και μια από τις ομορφότερες χώρες, η Φολέγανδρος είναι στους must προορισμούς και για να την επισκεφθείτε με καράβι θα πληρώσετε το λιγότερο 198€ τα 2 άτομα, με επιστροφή.

Το νησί του Τσελεμεντέ είναι ένας από τους πιο αγαπημένους γαστρονομικούς προορισμούς και μαζεύει καλό κόσμο αφού προσφέρει ποιοτική διασκέδαση. Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σίφνο ξεκινούν από 127€ για 2 άτομα, με επιστροφή.

Αν αποζητάτε ένα μέρος που θα προσφέρει ξέφρενη διασκέδαση και οικονομικά ποτά, τότε η Ίος σας περιμένει για νύχτες ατελείωτες. Τα εισιτήρια για παρέα 2 ατόμων ξεκινούν από 164€.

Η αρχόντισσα των Κυκλάδων Σύρος με τα περίφημα νεοκλασσικά και τις κομψές παραλίες είναι ένας όμορφος προορισμός στο Αιγαίο που σίγουρα θα σας αφήσει ικανοποιημένους. Τα εισιτήρια για 2 με επιστροφή ξεκινούν από 123€.

Η Χίος με τους μεσαιωνικούς και τους επηρεασμένους από την ισλαμική αρχιτεκτονική οικισμούς θα σας εντυπωσιάσει! Επίσης, διαθέτει την ψηφισμένη ως καλύτερη παραλία της χώρας από Έλληνες! Για να θαυμάστε όλα αυτά τα όμορφα τοπία από κοντά θα ξοδέψετε σε ναύλα το λιγότερο 166€, εσείς κι άλλο ένα άτομο.

Ένα μικρό κυκλαδίτικο νησί με φαντασμαγορικές παραλίες, πεντανόστιμη κουζίνα και καλές τιμές είναι ό,τι πρέπει για ολιγοήμερη απόδραση τον Δεκαπενταύγουστο. Εδώ δεν θα βρείτε ακριβά καταλύματα, αλλά ενοικιαζόμενα δωμάτια με όλα τα κομφόρ για άνετη διαμονή. Ο λόγος για την Κύθνο. Τα εισιτήρια μετ'επιστροφής για 2 ξεκινούν από 88€(!). Σκεφτείτε το!

Τα πανηγύρια της Ικαρίας που κοιμάται όταν οι άλλοι ξυπνούν είναι μια απίθανη εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε. Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που το νησί σφύζει από ζωή. Όσο για τις παραλίες του και το φαγητό του τα λόγια είναι περιττά. Για να επισκεφθείτε την Ικαρία το ελάχιστο ποσό που θα ξοδέψετε σε ναύλα είναι 152€.

Από Ραφήνα

Όμορφες παραλίες, γραφικά στενάκια, λαχταριστά γλυκά, κομψά αρχοντικά κάνουν την Άνδρο αγαπημένο προορισμό που δεν απαιτεί να ξοδέψετε αρκετά για να τον επισκεφθείτε! Τα ακτοπλοϊκά με επιστροφή για 2 ξεκινούν από 80€.

Από Λαύριο

Η Τζια είναι κοσμοπολίτικο νησί με κομψούς οικισμούς, προσεγμένα beach bars και αρκετές προτάσεις για διαμονή και φαγητό. Στο διάσημο φάρο της λένε ότι θα χαζέψετε μερικά από τα πιο ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα. Δεν θα τη βγάλετε αρκετά οικονομικά, ωστόσο, δεν θα ξοδέψετε αρκετά για εισιτήρια, αφου και οι 2 διαδρομές για 2 άτομα δεν ξεπερνούν τα 50€.

Από Αγ. Κωνσταντίνο

Το πιο δημοφιλές νησί των Σποράδων, που τιμούν ιδιαιτερως οι Θεσσαλονικείς κάθε καλοκαίρι έχει την πιο ακριβοθώρητη παραλία της χώρας, με σπάνια βότσαλα, που αν τολμήσει κανείς να κλέψει θα πληρώσει γενναίο πρόστιμο. Το νησί του Παπαδιαμάντη, ενός από τους πιο αγαπημένους Έλληνες πεζογράφους είναι πνιγμένο στο πράσινο και προσφέρει καλή διασκέδαση. Για να επισκεφθείτε τη Σκιάθο θα χρειαστεί να ξοδέψετε σε ακτοπλοϊκά το λιγότερο 108€ μαζί με άλλο ένα άτομο.

Πηγή 

Related

blog 3763200607762459850

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -