synoronews

2 ελληνικές εταιρίες στις 100 καλύτερες της Ευρώπης!

Σ ύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η λίστα των 100 καλύτερων εταιρειών, των οποίων η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Ιουνίου στο Δο...

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η λίστα των 100 καλύτερων εταιρειών, των οποίων η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Ιουνίου στο Δουβλίνο, κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου στο «The Royal Dublin Society», περιλαμβάνει 25 πολυεθνικές επιχειρήσεις, 25 μεγάλες με πάνω από 500 εργαζόμενους και 50 μικρομεσαίες με 50 έως 500 εργαζόμενους.

Οι πολυεθνικές Mars Group (Mars Hellas και Royal Canin Hellas), Microsoft, AbbVie Pharmaceuticals οι οποίες δραστηριοποιούνται και στη χώρα μας και οι ελληνικές Διαμαντής Μασούτης ΑΕ (αλυσίδα σούπερ μάρκετ) και Data Communication (παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής), είναι οι πέντε εταιρείες της ελληνικής αγοράς οι οποίες διακρίνονται και βραβεύονται μεταξύ των 100 καλύτερων εταιρειών της Ευρώπης.

Την πρωτιά στις πολυεθνικές της Ευρώπης για το 2016 κατέκτησε η Mars, στις μεγάλες εταιρείες η Γαλλική Davidson (συμβουλευτική εταιρεία σε θέματα τεχνολογίας) και στις μικρού και μεσαίου μεγέθους η φινλανδική εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού Vincit.

Στη φετινή ευρωπαϊκή έρευνα συμμετείχαν 2.250 εταιρείες από 19 χώρες, οι οποίες συνολικά απασχολούν πάνω από 2,6 εκατ. εργαζόμενους. Οι κορυφαίοι κλάδοι, αυτοί δηλαδή στους οποίους ανήκουν οι περισσότερες εταιρείες της λίστας είναι οι εξής: Πληροφορική, Επαγγελματικές Υπηρεσίες, Οικονομικές Υπηρεσίες και Ασφάλειες, Βιομηχανία και Παραγωγή Προϊόντων.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 20 και πλέον χρόνων, μέσα από τις έρευνες εργασιακού κλίματος που διεξάγει το Great Place to Work σε έξι ηπείρους, έχει αποδειχθεί ότι η εμπιστοσύνη των εργαζομένων στη διοίκηση μιας εταιρείας τους, η υπερηφάνεια που νοιώθουν για τη δουλειά τους και την εταιρεία τους και η αίσθηση συντροφικότητας με τους συναδέλφους τους, αποτελούν διεθνώς τα θεμέλια για ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον.

Ο Δημήτρης Γκανούδης, Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work στην Ελλάδα, ανέφερε σχετικά: «είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο στις σημερινές συνθήκες που βιώνουμε, το γεγονός ότι βραβεύονται εταιρείες της ελληνικής αγοράς μεταξύ των καλύτερων της Ευρώπης. Επιχειρήσεις που κτίζουν πάνω στην ειλικρίνεια, την επικοινωνία, το σεβασμό και τη συντροφικότητα, αποδεικνύουν ότι τα συστατικά για ένα καλό εργασιακό περιβάλλον εξακολουθούν να υπάρχουν. Αυτό που χρειάζεται είναι να τα εντοπίσει κανείς και να τα ‘δουλέψει’ με κέφι. Να κάνει τη δική του ξεχωριστή συνταγή σε κάθε επιχείρηση».

Πηγή 

Related

blog 4703575631954557320

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -