synoronews

Για να τη βγάλεις καθαρή του Αγίου Βαλεντίνου άσε εκείνη να κάνει πρόγραμμα

13 Φεβρουαρίου σήμερα. Αύριο είναι και καλά η μέρα των απανταχού ερωτευμένων. Δυο πράγματα είναι δεδομένα. Το πρώτο είναι πως όλοι θα λέ...

13 Φεβρουαρίου σήμερα. Αύριο είναι και καλά η μέρα των απανταχού ερωτευμένων. Δυο πράγματα είναι δεδομένα. Το πρώτο είναι πως όλοι θα λένε φωναχτά «Έλα μωρέ ποιος Άγιος Βαλεντίνος, η γιορτή των ανθοπωλών και των ζαχαροπλαστών είναι, εμείς αγάπη μου είμαστε ερωτευμένοι όλο το χρόνο»

Το δεύτερο, ακόμα πιο δεδομένο, είναι πως οι άντρες αγχώνονται για το τι θα κάνουν για να χαρεί το αίσθημά τους αυτή τη μέρα, ενώ τα όμορφα κοράσια θα αναμένουν ένα δωράκι, μια πρόταση για έξοδο, μια γλυκιά κουβέντα, μια αφιέρωση δια άρθρου από το pillowfights βρε αδερφέ.

Μη γελιόμαστε, μια γκρίνια θα πέσει έτσι και δε συμβεί τίποτα απολύτως αυτή την ημέρα. Όχι πως θα χαλάσει ο κόσμος, αλλά είναι κρίμα να πέσει καβγάς για το τίποτα ρε παιδί μου. Εμπορική γιορτή, απάτη και τα σχετικά, ναι. Αλλά μεταξύ μας, μια προσδοκία υπάρχει για να παιχτεί καμιά πρωτοβουλία, να γίνει κάποια κίνηση. Μπορεί το ζευγάρι να είναι στις μαύρες του τον τελευταίο καιρό και να έχει ανάγκη από μια ένεση ενθουσιασμού. Μπορεί να μην είναι καν ζευγάρι και να υπάρχει αυτό το όμορφο φλερτάκι και παιχνίδι πριν τη σχέση, όπου μια κίνηση στις 14 του μήνα μπορεί να τα αλλάξει όλα. Δεν τα βγάζω απ’ το κεφάλι μου, η καλύτερή μου φίλη ερωτεύτηκε στις 14 Φλεβάρη. Παραμύθια της Χαλιμάς θα μου πεις, αυτά τα ζευγάρια είναι η εξαίρεση στον κανόνα θα σου πω.

Για να γλυτώνεις γκρίνια και να μη σπας το κεφάλι σου άδικα, φίλε άντρα, άσε το μωράκι να κανονίσει την ημέρα εκείνη. Και να δεις που θα σου φέξει και θα καλοπεράσεις και δε θα το μετανιώσεις και καθόλου. Εσύ εκείνη την ημέρα θα σκεφτείς να της πάρεις κανένα αρκούδι που θα το καταχωνιάσει σε καμιά ντουλάπα, ή καμιά δεκαριά λουλούδια που θα’ ναι διακοσμητικά. Θα σκεφτεί ότι είσαι ρομαντικούλης, άντε θα δείτε και μια από τις χιλιάδες χλιαρές ρομαντζοταινίες που το Χόλιγουντ μας προσέφερε σε αφθονία και τέλος της νύχτας.

Αν την αφήσεις να κάνει εκείνη κουμάντο, είναι αυτό που λέμε win-win situation. Είτε θα κάνετε κάτι ρομαντικούλικο και ζουζουνιάρικο που επέλεξε εκείνη, οπότε σίγουρα θα της αρέσει, οπότε επίσης σίγουρα θα σε γλυτώσει από την κρεβατομουρμούρα και θα σκεφτεί κιόλας πως «το μωράκι μου είναι τόσο γλυκό» και ναι ρε μπαγασάκο, τα κατάφερες δίχως να σπαταλήσεις ούτε μισό λεπτό απ’ το χρόνο σου, να της προσφέρεις μια πανέμορφη αγιοβαλεντινίστικη μέρα.

Η άλλη περίπτωση είναι να κανονίσει μια μέρα γεμάτη μπίρες, σουβλάκια, γλυκά και σεξ. Την ονειρεμένη μέρα σου, δηλαδή. Βλέπεις ότι όλα συνηγορούν στο να περάσεις μια υπέροχη μέρα Αγίου Βαλεντίνου; Με μια απλή κίνηση.

«Μωράκι μου, κάνε κουμάντα εσύ σήμερα κι εγώ ακολουθάω». Γιατί ποιος μας είπε ότι το μωράκι θέλει μονάχα γουτσουνίσματα; Μπορεί να γουστάρει να περάσει μια μέρα μαζί σου που να είναι ακριβώς όπως κι εσύ τη φαντάζεσαι. Ίσως να είναι η αρχή για να καταλάβεις τι πραγματικά αρέσει στην κοπέλα σου.

Εσύ έχεις στο μυαλό σου δώρα και καρδούλες και ροζ παντού αυτή τη μέρα. Εγώ σε βλέπω φουσκωμένο απ’ το φαγητό, υπερευχαριστημένο με την εξέλιξη της όλης μέρας- γιατί είπαμε, το να αφήσεις το μωράκι να κάνει κουμάντο τέτοια μέρα είναι μεγάλη υπόθεση- και στο τέλος της, λιγάκι μεθυσμένο, δοκιμάζοντας νέες στάσεις με την αγαπούλα σου στο γεμάτο κεριά δωμάτιό της.

Άσε το κορίτσι να κάνει το πρόγραμμα κι απόλαυσε το χαμόγελό της. Ευτυχισμένος ο Άγιος Βαλεντίνος βρε πιτσούνια!

Επιμέλεια Κειμένου Ιωάννη Κυράπογλου: Κατερίνα Κεχαγιά.



Πηγή : pillowfights.gr

Related

blog 1001350199139424680

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -