synoronews

Παραμύθια φτιαγμένα για κάθε ζώδιο με μία δόση…χιούμορ! (music video)

Παραμύθια φτιαγμένα για κάθε ζώδιο με μία δόση…χιούμορ! ΚΡΙΟΣ: Η Κοκκινοσκουφίτσα φορούσε τη γελοία κόκκινη μπέρτα με την κο...

Παραμύθια φτιαγμένα για κάθε ζώδιο με μία δόση…χιούμορ!

ΚΡΙΟΣ:

Η Κοκκινοσκουφίτσα φορούσε τη γελοία κόκκινη μπέρτα με την κουκούλα, γιατί στην πραγματικότητα αυτό ήταν το…κοστούμι της, όταν δούλευε part-time στο γειτονικό τσίρκο σαν «το κορίτσι-παλαιστής». Έτσι, δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να κάνει μαύρο στο ξύλο τον Κακό Λύκο, όταν αποπειράθηκε να τη φάει. Στη συνέχεια έδειρε και τον Κυνηγό που ήρθε τάχα να τη σώσει, γιατί άργησε και άφησε σε εκείνη όλη τη σιχαμερή δουλειά να ξεκοιλιάσει τον Λύκο, για να βγάλει έξω τη Γιαγιά της.

ΤΑΥΡΟΣ:

Όταν ο Τζακ ανέβηκε με τη μαγική Φασολιά στο σύννεφο όπου έμενε ο Κακός Γίγαντας, και το έσκασε κλέβοντας τη χήνα με τα χρυσά αυγά, δεν έκοψε τη Φασολιά για να γλιτώσει από την καταδίωξή του, όπως λέει το παραμύθι. Αντ’ αυτού έριξε στον Κακό Γίγαντα φαγουρόσκονη, και εκείνος προσπαθώντας να ξυστεί, γκρεμοτσακίστηκε. Ο Τζακ δεν θα έκοβε ποτέ ένα τέτοιο χρήσιμο δέντρο. Επίσης την ήθελε για να ξανανέβει, ώστε να κατεβάσει και τους υπόλοιπους θησαυρούς του Γίγαντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Όταν ο Κακός Λύκος γκρέμισε με το δυνατό φύσημά του τα σπίτια των δύο από τα Τρία Γουρουνάκια, το τρίτο και πιο έξυπνο Γουρουνάκι του πρότεινε μια συμφωνία. Να του δώσουν ποσοστά για να φυσάει τις ανεμογεννήτριες στο αιολικό πάρκο που είχαν φτιάξει, όταν θα είχε άπνοια. Όμως δεν τα βρήκαν στη διαπραγμάτευση και ο Λύκος τελικά έπαθε αποφρακτική πνευμονοπάθεια από τα «φου-φου», προσπαθώντας να γκρεμίσει το τρίτο γουρουνόσπιτο. Έτσι έχασε και τον χοιρινό μεζέ, και τη δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Το κουτσό Μολυβένιο Στρατιωτάκι ερωτεύτηκε ανάμεσα στα άλλα παιχνίδια την Μπαλαρίνα, νομίζοντας αρχικά ότι είχε κι εκείνη ένα πόδι. Μετά από πολλές περιπέτειες, όχι μόνο δεν πέσανε στο τζάκι μόλις ξαναβρέθηκαν και έγιναν κάρβουνο, που λέει το παραμύθι (αν είναι δυνατόν!), αλλά έζησαν μαζί ευτυχισμένοι. Πήγαν σε ένα Κέντρο Αποκατάστασης και εκεί οι γιατροί μπόρεσαν να κατεβάσουν και το άλλο πόδι της Μπαλαρίνας, που είχε πάθει αγκύλωση. Το Μολυβένιο Στρατιωτάκι έβαλε προσθετικό μέλος και κέρδισε μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς.

ΛΕΩΝ:

Το Άσχημο Παπί που το κορόιδευαν ενώ ήταν κύκνος, και μεγάλωσε δείχνοντας όλη την ομορφιά του, στην πραγματικότητα ήταν ένας τροπικός παπαγάλος. Εκτός από εντυπωσιακό πολύχρωμο φτέρωμα, είχε και την ικανότητα να μιλάει, κάνοντας τα ηλίθια παπιά που έλεγαν μόνο «κουακ κουακ» να παραδεχτούν την ανωτερότητά του και τον παρακαλέσουν να γίνει ηγέτης τους. Ο Παπαγάλος τους συγχώρεσε για την προηγούμενη συμπεριφορά τους και δέχτηκε. Καλύτερα πρώτος στις πάπιες παρά ένας από το κοπάδι στους παπαγάλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Ο Χάνσελ και η Γκρέτελ, εγκαταλειμμένοι από την άστοργη μητέρα τους στο δάσος, βρήκαν καταφύγιο στο σπίτι μιας Μάγισσας, που ήταν φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από ζαχαρωτά, παντεσπάνια και λοιπά παρόμοια. Γρήγορα όμως διαπίστωσαν πως όλα αυτά παρασκευάζονταν από νοθευμένα υλικά και χωρίς να τηρείται καμία απολύτως προδιαγραφή υγιεινής. Την κατάγγειλαν στις υγειονομικές υπηρεσίες και μπήκε φυλακή. Τα παιδιά δημιούργησαν ένα πρότυπο εργοστάσιο ζαχαροπλαστικής, με γλυκά χαμηλών θερμίδων, από αγνά βιολογικά υλικά, καλά και για διαβητικούς.

ΖΥΓΟΣ:

Η Σταχτοπούτα έχασε το γοβάκι της στον χορό και ο Πρίγκιπας ξεκίνησε την αναζήτηση της ωραίας που το φορούσε. Όταν όμως έφτασε η ώρα να της το δοκιμάσει, έφριξε από το βρομερό πόδι με τη σκασμένη φτέρνα και χωρίς πεντικιούρ που αντίκρισε. Επίσης το παπούτσι της έπεφτε μεγάλο, διαφορετικά δεν θα της είχε φύγει τότε στον χορό. Ζοχαδιασμένος ο Πρίγκιπας παράτησε την αναζήτηση και παντρεύτηκε μια από τις περιποιημένες και καλλιεργημένες κοπέλες της αυλής του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η Μικρή Γοργόνα, διαπιστώνοντας ότι ο Πρίγκιπας, που για χάρη του είχε αποκτήσει ανθρώπινα πόδια μετά πόνου και βασάνων, επρόκειτο να παντρευτεί άλλη, δεν αποχώρησε ευγενικά, όπως την ήθελε ο Άντερσεν. Αντίθετα απήγαγε τον Πρίγκιπα στα βάθη του ωκεανού, όπου η Μάγισσα-Γοργόνα ξανάδωσε σε εκείνην την ψαρίσια ουρά της και αυτόν τον μεταμόρφωσε σε κουτσομούρα, έτσι ώστε να έχει και γελοίο όνομα και ηλίθια φάτσα. Και τον ξαμόλυσε στα πέλαγα, να κινδυνεύει καθημερινά να ψαρευτεί και να γίνει μεζεδάκι.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Όταν ο Πρίγκιπας έφτασε με χίλιους κινδύνους στο παλάτι της Κομισμένης Βασιλοπούλας, όπου οι πάντες εκεί μέσα είχαν παγώσει ακριβώς στη στάση που βρίσκονταν πριν από 100 χρόνια, το θεώρησε σαν ένα εκπληκτικό μουσείο της ζωής όπως ήταν έναν αιώνα πριν. Η Κοιμισμένη Βασιλοπούλα του άρεσε, αλλά του έπεφτε μεγάλη, έτσι κι αλλιώς. Οπότε δεν πείραξε τίποτα, αλλά γύρισε και ειδοποίησε το Υπουργείο Πολιτισμού και την Αρχαιολογική Υπηρεσία για την πολιτιστική αξιοποίηση του χώρου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η μάγισσα που είχε φυλακίσει τη μακρομαλλούσσα Ραπουνζέλ σε έναν πανύψηλο πύργο, ανακάλυψε ότι η νεαρή έβλεπε έναν Πρίγκιπα, που του πετούσε τα μαλλιά της σαν ανεμόσκαλα για να σκαρφαλώσει. Αλλά αντί να την κουρέψει γουλί, όπως στο παραμύθι, άκουσε τη συμβουλή του Πρίγκιπα να έρθουν σε επαφή με μια εταιρία προϊόντων περιποίησης μαλλιών. Με μάνατζερ τον Πρίγκιπα, η Ραπουνζέλ έκλεισε ένα «χρυσό» συμβόλαιο για διαφημίσεις και ζήσαν όλοι πλουσιοπάροχα, μοιράζοντας τα ποσοστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Όταν ο Πρίγκιπας αντίκρισε τη δηλητηριασμένη Χιονάτη τέζα και τους Επτά Νάνους να την κλαίνε, του γεννήθηκε μεγάλη περιέργεια για αυτό το είδος κοινοβίου που είχαν. Κατόπιν πήγε στην Κακιά Μητριά να της ζητήσει αντίδοτο, αλληλοερωτευτήκανε και η μητριά έπαψε να είναι κακιά, γιατί όλοι οι άνθρωποι κατά βάθος έχουν μια καλοσύνη. Στη συνέχεια ανάστησαν τη Χιονάτη, και ζήσανε και οι δέκα μαζί αγαπημένοι στο σπιτάκι του δάσους, όπου δημιούργησαν μια οικολογική και αυτόνομη ενεργειακά φάρμα.

ΙΧΘΕΙΣ:

Το Κοριτσάκι με τα Σπίρτα δεν καθόταν στο κρύο έξω από ένα πλουσιόσπιτο, ανάβοντας σπίρτα και βλέποντας οράματα, μέχρι που ξεπάγιασε εντελώς. Οι ένοικοι του σπιτιού την περιμάζεψαν και την έστειλαν για θεραπεία από την πυρομανία αλλά και από την εξάρτηση από ουσίες, διότι φυσικά δεν βλέπεις οράματα απλώς και μόνο ανάβοντας σπίρτα. Στο κέντρο απεξάρτησης, ο διευθυντής την αναγνώρισε σαν το χαμένο του παιδί. Την υιοθέτησε και τη σπούδασε ψυχιατρική, ώστε να κληρονομήσει την κλινική του.

* Χριστιν-άκι.*

Related

blog 6290454845828274271

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -