synoronews

6 ταβέρνες για να απολαύσετε την έξοδό σας μαζί με τα παιδιά σας!

Aπό Μαρία Κωνσταντοπούλου Το Σαββατοκύριακο είναι η τέλεια ευκαιρία για γονείς και παιδιά να περάσουν παραπάνω χρόνο μαζί, βγαίνοντ...

Aπό Μαρία Κωνσταντοπούλου

Το Σαββατοκύριακο είναι η τέλεια ευκαιρία για γονείς και παιδιά να περάσουν παραπάνω χρόνο μαζί, βγαίνοντας βόλτα στα μαγαζιά ή κανονίζοντας μία έξοδο. 
Και, φυσικά, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από μία οικογενειακή έξοδο για φαγητό σε μία όμορφη ταβέρνα της Αθήνας, όπου τα παιδιά μπορούν να παίζουν ελεύθερα και εσείς να τρώτε ανενόχλητοι. 

Δείτε έξι από αυτές και επιλέξτε πού θα απολαύσετε το επόμενο γεύμα σας!

1. Ο Τάσος, στο Αιγάλεω


Μία από τις πιο γνωστές οικογενειακές ταβέρνες της Αθήνας. Φημίζεται για τα παϊδάκια, το κοκορέτσι και το κατσικάκι του που είναι μαγειρεμένο στη γάστρα. Η εξαιρετική και ταχύτατη εξυπηρέτηση έρχεται να προστεθεί στα πλεονεκτήματα του μαγαζιού. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε και την εξωτερική παιδική χαρά, στην οποίο τα παιδιά μπορούν να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους! Μάλιστα, αν αποφασίσετε να επισκεφθείτε την ταβέρνα την Κυριακή, ένας κλόουν είναι εκεί για να τα ψυχαγωγήσει. Το μαγαζί διαθέτει και άνετο parking, οπότε δεν θα χρειαστεί να προβληματιστείτε για το αυτοκίνητο!

Παραμένει ανοιχτό καθημερινά από τις 12.00 το μεσημέρι.

Τιμή: 17 με 25 ευρώ κατ' άτομο.

2. Το Στέκι του Ανδρέα, στα Σπάτα


Αν θέλετε να ξεφύγετε για λίγο από το κέντρο της Αθήνας, μία κοντινή αλλά πολύ επιλογή είναι «Το Στέκι του Ανδρέα» στα Σπάτα. Είναι μία καθαρά οικογενειακή ταβέρνα που λειτουργεί από το 1975 και το μενού της περιλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα ελληνικών γεύσεων για να διαλέξετε. Μέσα σε ένα μεγάλο, αλλά ζεστό χώρο θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το γεύμα σας, ενώ τα παιδιά μπορούν να παίξουν ελεύθερα στον εσωτερικό παιδότοπο του μαγαζιού.

Λειτουργεί Παρασκευές και Σαββατοκύριακα.

Τιμή: 18 με 28 ευρώ κατ' άτομο.

3. Το Βραστό, στο Χαλάνδρι


Με παρουσία σαράντα ετών στον χώρο της γαστρονομίας, «το Βραστό» έχει σκοπό να φέρει στο μυαλό σας σπιτικές μνήμες και μυρωδιές από την παιδική σας ηλικία. Σπεσιαλιτέ του είναι η βραστή κρεατόσουπα, από την οποία πήρε και το όνομά του το μαγαζί. Ανακαινισμένο πρόσφατα, διαθέτει τέσσερις διαφορετικές αίθουσες ενώ τις ηλιόλουστες μέρες, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας στην καταπράσινη αυλή με το σιντριβάνι.

Στις παροχές του προστίθενται τα παιδικά καθισματάκια για τους μικρούς μπόμπιρες, η αλλαξιέρα για τα μωρά ενώ τους θερινούς μήνες τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν στον παιδότοπο του μαγαζιού.

Λειτουργεί όλες τις ημέρες της εβδομάδας εκτός Δευτέρας, από τις επτά και μισή το απόγευμα, και τα σαββατοκύριακα ανοίγει από το μεσημέρι.

Τιμή: 17-24 ευρώ κατ' άτομο.

4. Το Κοράλλι, στην Καλλιθέα


Το μεζεδοπωλείο-ουζερί «Κοράλλι» στην Καλλιθέα φημίζεται για την ποιότητα του φαγητού και των υπηρεσιών του, γεγονός που το αποδεικνύει η μακροβιότητά του, αφού ξεχωρίζει από το 1995. Το μενού του δίνει έμφαση στα φρέσκα θαλασσινά και τους ουζομεζέδες αλλά, εάν δεν είστε λάτρης του ψαριού, μπορείτε να δοκιμάσετε κάποιο από τα ψητά της ώρας και να επιλέξετε μέσα από μία ποικιλία ζεστών και κρύων ορεκτικών!

Το μεγάλο πλεονέκτημα του μαγαζιού είναι ο εσωτερικός, σύγχρονος παιδότοπος που διαθέτει, όπου μπορείτε να αφήσετε το παιδί να διασκεδάσει όσο εσείς απολαμβάνετε το φαγητό σας!

Είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 12.00 μ.μ. και διαθέτει χώρο parking

Τιμή: 10 με 16 ευρώ κατ' άτομο.

5. Γκαλερί του μεζέ, στο Περιστέρι


Με διακόσμηση παλιού αρχοντικού, η «Γκαλερί του μεζέ» θα σας κάνει να αισθανθείτε μία ζεστασιά μόλις μπείτε στον χώρο. Η ιδιαιτερότητα του μαγαζιού συνίσταται στην αγάπη του ανθρώπων του για το χειροποίητο, από τις σάλτσες και τη μαγιονέζα μέχρι τα λουκάνικα και τα γλυκά. Μην διστάσετε, ακόμα, να δοκιμάσετε τα ιδιαίτερα πιάτα ημέρας του.

Στα θετικά, προστίθενται οι δύο ξεχωριστές αίθουσες για καπνίζοντες και μη, και ο πεζόδρομος, στον οποίο τα παιδιά μπορούν να παίξουν ενώ οι γονείς τους απολαμβάνουν το φαγητό τους και τα επιβλέπουν από το τραπέζι τους.

Τιμή: 14 με 21 ευρώ κατ' άτομο.

Ανοίγει καθημερινά από τη μία το μεσημέρι. Το Σάββατο διαθέτει ζωντανή μουσική.

Η ιστοσελίδα του μαγαζιού είναι υπό ανακατασκευή, αλλά για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα του στο facebook: facebook.com.gallery/meze

6. Μάσα σούρα, στο Μοσχάτο


Μέσα σε ένα όμορφο και εξωτικό περιβάλλον, έχετε την ευκαιρία να γευτείτε κλασικούς μεζέδες και παραδοσιακά πιάτα εμπνευσμένα καθαρά από την ελληνική κουζίνα. Απολαύστε τα πιάτα ημέρας του μαγαζιού, τις δροσερές σαλάτες του και τα νόστιμα ορεκτικά του μαζί με τη συνοδεία κρασιού, ενώ τα παιδιά σας παίζουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο φύλαξης του μαγαζιού.

Παραμένει ανοιχτό από Παρασκευή έως Κυριακή από τις έξι το απόγευμα, ενώ κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ διαθέτει ζωντανή μουσική.

Τιμή: 10 με 16 ευρώ κατ' άτομο.

Πηγή

Related

blog 7727340779074611732

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -