synoronews

Το σεξ δεν είναι σαν την πίτσα

Σεξ εύκολο, δύσκολο. Σεξ με παιχνίδια και χωρίς. Με φαντασία στα γρήγορα, χωρίς φαντασία στο πουθενά. Απόλαυση ετοιματζίδικη, που μο...

Σεξ εύκολο, δύσκολο. Σεξ με παιχνίδια και χωρίς.

Με φαντασία στα γρήγορα, χωρίς φαντασία στο πουθενά. Απόλαυση ετοιματζίδικη, που μοιάζει με χθεσινό φαγητό εκτός ψυγείου, σε καλοκαιρινό μήνα. Απόλαυση απόλυτη, μαγική και οργασμός. Σεξ του φαστ φουντ και σεξ κοσμοθεωρία.

Ορισμοί για το καλό κρεβάτι και συζητήσεις για το εάν τελικά υπάρχει κακό σεξ. Μη σου τύχει, φίλε μου! Μη σου τύχει να νομίζεις ότι το καυλόμετρό σου πιάνει κόκκινο και τελικά ο παρτενέρ σου να σε βαθμολογεί με κάτω από τη βάση.

Τελικά δεν έχω καταλήξει εάν υπάρχει ταξινόμηση σε λίστες κακού ή καλού το σεξ ή εάν όλα όσα σκεφτόμαστε είναι μέρος της τάσης της εποχής. Της τάσης του μπες, βγες, του τσιγάρου, του μπάνιου και του καληνυχτάκια.

Σίγουρα όμως υπάρχει το σεξ που γουστάρεις και εκείνο που κάνεις από αγγαρεία. Σκέφτηκες όμως πώς μπορεί να χωρέσει μια λέξη όπως η αγγαρεία σε κάτι που εξ΄ορισμού σημαίνει απόλαυση;

Μην το δοκιμάσεις φίλε μου, εάν το φιλί δε σε συναρπάζει, εάν ο άλλος δε χτυπάει το εγκεφαλικό σου κύτταρο, εάν δε διεγείρει τη φαντασία σου, εάν δεν καταρρίπτει τις αναστολές σου. Βγες με κανένα φιλαράκι και πιες κανένα ποτό καλύτερα, γιατί διαφορετικά θα βρεθείς να βλασφημάς τη στιγμή που βρέθηκες σε εκείνο το κρεβάτι.

Γιατί εάν το σεξ δεν έχει πρόσωπο, δεν είναι σεξ. Γιατί όταν θέλουμε έναν ή μία δεν μπορούμε να θέλουμε πολλούς, γιατί δεν υπάρχει χρόνος για χλιαρές νύχτες. Γιατί ο χαλασμένος είναι χαλασμένος και δεν αλλάζει όσα σεμινάρια τσόντας και αν παρακολουθήσει. Δεν αλλάζει όσα τσιγάρα και αν καπνίσεις μετά, όσα σέξι εσώρουχα και αν φορέσεις και όσους πόντους κι αν μετράς.

Θα ακούσεις γυναίκες να μιλάνε για κακό πήδημα και να αναφέρονται σε μεγέθη, λες και ο έρωτας είναι μέτρο και μετριέται με πόντους. Θα ακούσεις άντρες να συζητάνε για γυναίκες αγγούρια λες και ο έρωτας είναι λαϊκή αγορά και θα διαλέξεις την καλύτερη ποιότητα.

Κάτι κάνεις λάθος.

Δεν υπάρχει καλό και κακό σεξ. Υπάρχουν αυτοί που γουστάρουμε κι αυτοί που δε γουστάρουμε. Ο έρωτας δεν περνάει ούτε από στομάχια, ούτε από βόλτες, λάθος τα έχεις στο μυαλό σου. Ο έρωτας περνάει από τον εγκέφαλο.

Διαφορετικά οι γυναίκες θα αγοράζαμε δονητές και θα απολαμβάναμε όπως γουστάραμε και οι άντρες θα ψάχνανε να βρουν τρύπες για να ικανοποιήσουν τις ορμές τους.

Οδοστρωτήρας πραγματικότητας προκειμένου να μετρήσουμε μερικούς σεξουαλικούς συντρόφους με αποτέλεσμα σκόνη. Τόσο μέσα μας όσο κι έξω μας. Τεράστια διπλά κρεβάτια μονόχνοτα χωρίς ουσία, συνουσία στο αυτοκίνητο που μυρίζει αλκοόλ που το πρωί δε θυμάσαι, και άλλα στην τουαλέτα του μπαρ. Νταλαβέρι για να γίνει και όχι για να νιώσεις.

Μετά μιλάς για κακό σεξ όταν ο ίδιος ψάχνεις οργασμό σε ανοργασμικούς δρόμους. Όταν για ένα πήδημα ακόμα ξεγυμνώνεις το σώμα και κρατάς ντυμένη την ψυχή.

Υπάρχουν και οι λάθος τεχνικές. Υπάρχει και ο άντρας που δεν το έχει με το άθλημα, υπάρχει και η γυναίκα που σε ξενερώνει. Όμως όταν έχει περάσει από τον εγκέφαλο το ζήτημα, χλομό το βλέπω να κόβει το αυγολέμονο.

Θέλει ψυχή το νταλαβέρι φίλε μου κι εάν έχεις ψυχή, θα δώσεις και θα πάρεις. Θέλει φαντασία και πάθος το γαμήσι και ας ισχυρίζεσαι το αντίθετο.

Μη μου μιλάς λοιπόν για τεχνικές, για άντρες λαγούς, για γυναίκες μπαζόλες για γαριδάκια και εγχειρισμένα στήθη γιατί σε βαριέμαι.

Πες με ξενέρωτη, οπισθοδρομική και ότι άλλο θες, το σκύλο μου δε θα τον βάλω να κλαίει γιατί το χειρότερο σεξ της ζωής μου ήταν εκείνο που δεν επιθυμούσα.



Πηγή : pillowfights.gr

Related

blog 4656062900521622664

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -