synoronews

Όσοι είναι στον κόσμο τους περνάνε καλύτερα

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε από τη φύση μας διάφορους εσωτερικούς μηχανισμούς που χρησιμεύουν στην διασφάλιση της επιβίωσής μας. Ένας από αυ...

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε από τη φύση μας διάφορους εσωτερικούς μηχανισμούς που χρησιμεύουν στην διασφάλιση της επιβίωσής μας. Ένας από αυτούς, είναι και το να έχουμε συνεχώς τα ραντάρ μας ανοιχτά και να ανησυχούμε για τους ανθρώπους και τα πράγματα που μας περιβάλλουν.

Παρόλα αυτά, μετά από ένα συγκεκριμένο σημείο, όλη αυτή η κατάσταση σταματάει να είναι ευεργετική και αρχίζει να ξεφεύγει από τον έλεγχο προκαλώντας μας άγχος και στρες, στοιχεία που ξέρουμε πολύ πως έχουν αρνητικό αντίκτυπο που έχουν στον χαρακτήρα και την υγεία μας.

Για τον λόγο αυτό, οι άνθρωποι που φαίνονται να βρίσκονται μέσα σ' ένα δικό τους παράλληλο κόσμο, αποκομμένοι από όλα αυτά που βγάζουν τους υπόλοιπους εκτός εαυτού, ζουν τελικά μια σαφώς καλύτερη ζωή, ακόμα και αν βρίσκονται πολλές φορές στο μάτι του κυκλώνα.

Θα ξυπνήσουν κάθε πρωί στην ώρα τους, χωρίς να πατάνε συνεχώς αναβολή στο ξυπνητήρι του κινητού τους, θα πιουν τον πρώτο καφέ της ημέρας σπίτι τους, θα ετοιμαστούν με την ησυχία τους και θα προχωρήσουν με σταθερό βήμα στο προορισμό τους, απολαμβάνοντας και παρατηρώντας την διαδρομή.

Δε θα τρέξουν σαν τρελοί πάνω στις κυλιόμενες σκάλες για να προλάβουν στο τσακ τον διερχόμενο συρμό, απλά και μόνο γιατί ξέρουν ότι υπάρξει και επόμενος που θα περάσει.

Όταν βρεθούν σε δημόσια μέρη δε θα βρίσκονται ασταμάτητα σε θέση άμυνας, πιστεύοντας ότι οι διπλανοί τους με κάθε ανάσα τους έχουν απώτερο σκοπό να τους βλάψουν, ούτε θα κρατάνε σφιχταγκαλιασμένα την τσάντα τους γιατί βλέπουν παντού μπροστά τους εχθρούς.

Θα χαιρετήσουν με την καρδιά τους γείτονες και καταστηματάρχες που θα πετύχουν στο διάβα τους, ακόμα και αν τις περισσότερες φορές το πιο πιθανό είναι να εισπράξουν αντί για απάντηση βλέμματα καχυποψίας και κεφάλια σε παλινδρομική κίνηση.

Θα περπατήσουν έχοντας στην διαπασών στα ακουστικά την αγαπημένη τους μουσική και θα βυθιστούν σε κάθε μια από τις νότες της Τι και αν περάσουν ξυστά από διερχόμενους περαστικούς, που είναι πρόθυμοι να τους στολίσουν με μια γκάμα κοσμητικών επιθέτων για την παρολίγον τους σύγκρουση.

Θ' αδιαφορήσουν για τη γνώμη που έχουν οι άλλοι για αυτούς, δε θα ακολουθήσουν ανούσιες μόδες μόνο και μόνο για να ταιριάξουν με τους υπόλοιπους, θα κλείσουν τα αυτιά τους μπροστά σε κακεντρέχειες και κουτσομπολιά και θα συνεχίσουν αυτό που έκαναν με επιτυχία για τόσο καιρό, να είναι απλά ο εαυτός τους.

Είναι από τα ελάχιστα άτομα, που δε θα σχολιάσουν αυτά που άκουσαν χθες στην τηλεόραση ή το ραδιόφωνο, θα αφήσουν κάπου στην άκρη όλες τις παραφιλολογίες που οι άλλοι αρέσκονται τόσο πολύ να αναπαράγουν και θα προτιμήσουν να συζητήσουν μαζί σου για όλα αυτά που πραγματικά τους πορώνουν, όπως το αγαπημένο τους βιβλίο ή την ταινία που είδαν εχθές στο σινεμά.

Θα κάνουν όνειρα και σχέδια μακροπρόθεσμα, πολλές φορές και λιγάκι ουτοπικά, είναι όμως αυτή τους ελπίδα και η αισιοδοξία που θα τους βοηθήσει να πάνε μπροστά και δε θα τους φυλακίσει χειροπόδαρα μέσα σε «πρέπει» και «γιατί».

Επειδή οι άνθρωποι αυτοί, έχουν καταφέρει ό,τι άλλοι προσπαθούν σε όλη τους την ζωή. Να καταλάβουν τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουν και να βρουν έναν τρόπο να το αποκτήσουν, απλά και μόνο αφήνοντας έξω από τον κόσμο τους όλους αυτούς που αδυνατούν να τον καταλάβουν.

Πηγή : pillowfights.gr

Related

blog 4665398270233053869

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -