synoronews

Tsu: Το κοινωνικό δίκτυο που “χτυπάει” το facebook γιατί πληρώνει τα likes, τα vews,τα shares και τα comment!

Τ ο Tsu ήρθε για να μείνει!   Τελευταία, αρκετοί χρήστες του Διαδικτύου έχουν παρατηρήσει μία έντονη κινητικότητα στο internet. Αυτ...


Το Tsu ήρθε για να μείνει! 

Τελευταία, αρκετοί χρήστες του Διαδικτύου έχουν παρατηρήσει μία έντονη κινητικότητα στο internet. Αυτό οφείλεται στην ενσωμάτωση μίας καινούργιας κοινωνικής πλατφόρμας – εναλλακτικής και πρωτότυπης – στην μεγάλη οικογένεια του παγκόσμιου ιστού με το όνομα: Tsu.

Το Tsu ( προφέρεται Sue ) ιδρύθηκε από τον Sebastian Sobczak, είναι ό,τι πιο νέο υπάρχει αυτήν την στιγμή στην παγκόσμια διαδικτυακή σφαίρα. Έκανε την πρεμιέρα του στις 14 Οκτωβρίου. Το χρηματικό κεφάλαιο του Tsu που αγγίζει τα 7εκ. δολάρια είναι της εταιρείας Sancus Capital Prive.

Τι είναι αυτό που κάνει το Tsu διαφορετικό από όλα τ’άλλα Social Media

Η αλήθεια είναι ότι το facebook είναι η πιο καθιερωμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με πολλά εκατομμύρια χρήστες ανά το κόσμο. Όμως η αίγλη του Tsu απέχει πάρα πολύ από το πιο δημοφιλές Social Media. Πρώτη φορά παγκοσμίως ένα κοινωνικό δίκτυο πληρώνει τους χρήστες για τα likes, τα shares, τα comment και τα views συγκεντρωτικά.

Κάτι ανάλογο κάνει και το YouTube, αλλά μόνο με τις θεάσεις που έχει ένα βίντεο, δεν υπολογίζει σχόλια, κοινοποιήσεις και likes στην καταμέτρησή του για την άμεση πληρωμή του “καναλάρχη”.

Το Tsu είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που είναι ανοικτή σε όλους τους τύπους των πολυμέσων (εικόνες , βίντεο , ήχο , κλπ). Πράγμα που σημαίνει ότι ο χρήστης θα αμείβεται για το συγκεντρωτικό περιεχόμενο που αναρτά. Όσο πιο ελκυστικό είναι το περιεχόμενό σας , όσο πιο πολλά τα like και shares που θα λάβετε, τόσες θα είναι αναλογικά και η αμοιβή σας.

Σύστημα Πληρωμών

To Tsu δίνει από τα έσοδα του που προέρχονται από τις διαφημίσεις το 90% στους χρήστες που δημιουργούν περιεχόμενο και αποδίδουν μέσα από likes και share. Η ίδια η εταιρεία διατηρεί μόλις το 10 % των συνολικών εσόδων.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το Tsu είναι το Network Marketing. Δηλαδή, η λειτουργία του γίνεται μέσω παραπομπών. Επίσης υπάρχει και η εκάστοτε βαθμίδα πληρωμής του χρήστη, η οποία προέρχεται από τον αλγόριθμο του μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Ουσιαστικά είναι αυτό που η αγορά ονομάζει “Οικογενειακό Δέντρο”.

Ας πούμε ότι έχετε προσκαλέσει κάποιον φίλο, συγγενή σας ή γνωστό για να κάνει εγγραφή στο Tsu. Αυτός που θα δημιουργήσει ένα λογαριασμό χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο που εσείς του έχετε στείλει, θα γίνει αυτομάτως “παιδί” σας και μέρος του οικογενειακού σας δέντρου.

Στη συνέχεια, όταν “τα παιδιά” σας παραπέμπουν σε δικούς φίλους ή συγγενείς το σύνδεσμό τους οι καινούργιοι χρήστες θα είναι τα παιδιά τους, δηλαδή τα εγγόνια σας. Με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά καταφέρνετε να επεκτείνεται το οικογενειακό σας δέντρο.

Παράδειγμα Αμοιβής

Ας χρησιμοποιήσουμε για το παράδειγμα το ποσό των 500 ευρώ.

Από 500 ευρώ που έχει ως κέρδος το Tsu τα 450 θα μοιραστούν με τους χρήστες . Ας υποθέσουμε ότι υπάρχουν τρεις χρήστες που έχουν μοιραστεί το περιεχόμενο, τα έσοδα θα διανεμηθούν ως εξής:

Ο (α) χρήστης που είναι ο δημιουργός ενός post με συνολική αξία 500 ευρώ θα παραχωρήσει το 10% του ποσού στο Tsu. Αφού έχει παραχωρήσει στο Tsu το 10% το υπόλοιπο της αξίας που έχει η ανάρτηση είναι 450 ευρώ. Απ’αυτά τα 450 ευρώ ο (α) θα λάβει ως αμοιβή αμέσως το 50%, δηλαδή 225 ευρώ.

Ο (β) χρήστης που είναι ο πρώτος που κοινοποίησε την ανάρτηση του (α) θα κερδίσει το 1/3 από τα 450 ευρώ, όπερ σημαίνει ότι η αμοιβή του από μία απλή κοινοποίηση θα είναι περίπου 150 ευρώ.

Ο (γ) χρήστης που κοινοποίησε το βίντεο του (α) μέσω του (β), θα λάβει το 11% της συνολικής αξίας του post, δηλαδή η αμοιβή θα είναι περίπου 50 ευρώ.

Πως δημιουργούμε λογαριασμό στο Tsu

Μπορείτε να συμμετάσχετε στο Tsu μέσω μίας πρόσκλησης που λάβατε από έναν συγγενή σας ή έναν φίλο σας. O κάθε εγγεγραμμένος στο Tsu έχει έναν κωδικό. Που δεν είναι άλλος από το username, που υπάρχει και στο url του συνδέσμου. (Για παράδειγμα ο κωδικός του λογαριασμού μου είναι Christinaki). Η καταχώρηση του συγκεκριμένου κωδικού γίνεται ΕΔΩ. Τον κωδικό σας το γνωστοποιούν αυτοί που έχουν ήδη λογαριασμό στο Tsu.

*Αν σας μπερδέψαμε με τα παραπάνω και θέλετε να κάνετε εγγραφή άμεσα στο Tsu απλά πατήστε πάνω στην πρόσκληση.
https://www.tsu.co/Christinaki

Αν πιστεύετε ότι είστε πολύ καλός χρήστης του Διαδικτύου και πόσω μάλλον των Social Media, δεν έχε παρά να δοκιμάσετε το Tsu. Αν πάλι όχι, σίγουρα θα ξέρετε φίλους σας που λατρεύουν τα κοινωνικά δίκτυα. Πείτε τους για το Tsu.

Ενδιαφερόμενοι; Δημιουργήστε το δωρεάν λογαριασμό σας σήμερα και δείτε αν το Tsu είναι αυτό που ψάχνατε μέχρι τώρα!





Related

Εργασία 1934505341746634957

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -