synoronews

10 σημάδια ότι τον ετοιμάζεις για γάμο... με άλλη! (music video)

Από την Ελεονώρα Γαλάτη Αν στα μάτια όλων είσαστε σταθερό ζευγάρι, αλλά εξακολουθείς ν' αναρωτιέσαι πότε εκείνος θα κάνει το μεγ...

Από την Ελεονώρα Γαλάτη

Αν στα μάτια όλων είσαστε σταθερό ζευγάρι, αλλά εξακολουθείς ν' αναρωτιέσαι πότε εκείνος θα κάνει το μεγάλο βήμα να ζητήσει το χέρι σου, χωρίς ποτέ να έχετε κουβεντιάσει αυτό το ενδεχόμενο θετικά, έχει έρθει η ώρα ν' αρχίσεις ν' αναρωτιέσαι μήπως είσαι η γυναίκα-πειραματόζωο που τον εκπαιδεύει τέλεια για τον ρόλο, αλλά δεν θα σταθεί ποτέ λευκοντυμένη νυφούλα στο πλευρό του.

Όταν ένας άντρας μπαίνει στη φάση που έχει χορτάσει τις πρόσκαιρες ερωτικές περιπέτειες και νιώθει την ανάγκη να νοικοκυρευτεί, περνάει μια μεταβατική περίοδο στο πλευρό μιας γυναίκας με την οποία διατηρεί αποκλειστική και σταθερή σχέση, αλλά την οποία δεν παντρεύεται ποτέ.

Χωρίς να το γνωρίζει φυσικά, εκείνη είναι ένα είδος πειραματόζωου σε μια προσωπική πρόβα γάμου για τον ίδιο και τον προπονεί για τον ρόλο του συζύγου, όταν με το καλό θα βρεθεί η κατάλληλη.

Μήπως είσαι εσύ στη θέση της και ποια είναι τα σημεία που πρέπει να προσέξεις;

1. Δεν αφήνει ίχνη: αν η μόνη απόδειξη της παρουσίας του στο σπίτι σου είναι μια οδοντόβουρτσα κι ένα ξεθωριασμένο μπλουζάκι από τους Ολυμπιακούς της Αθήνας, να είσαι σίγουρη ότι ετοιμάζεται για αποχώρηση ανά πάσα στιγμή.

2. Δεν έχει ρίζες -ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται: οι γονείς του έχουν αποτραβηχτεί από χρόνια στο χωριό (το οποίο δεν γνωρίζεις καν που ακριβώς είναι) ενώ τ' αδέλφια του έχουν όλα μεταναστεύσει σε άλλη πόλη, χώρα ή και ήπειρο ακόμα. Ο λόγος που σε κρατάει μακριά τους είναι γιατί δεν έχει καμιά πρόθεση να μπει στη διαδικασία "να γνωρίσουμε μεταξύ τους τις οικογένειες" η οποία συνήθως προηγείται κάθε σοβαρής δέσμευσης.

3. Η σχέση σας περιορίζεται στην κρεβατοκάμαρα: μπορεί να ζείτε μαζί, αλλά αν το καλοσκεφτείς αυτό που σας δένει είναι κυρίως το σεξ. Εκείνος μπορεί να είναι αχαλίνωτος και να πειραματίζεται με τις πιο ακραίες τεχνικές, αλλά μην έχεις τη ψευδαίσθηση ότι το κάνει από πόθο για σένα. Απλά θέλει να έχει εξαντλήσει όλο το ερωτικό ρεπερτόριο, ώστε να είναι σίγουρος τι του αρέσει, τι θα υιοθετήσει και τι αξίζει να ζητήσει από τη μέλλουσα γυναίκα του. Ταυτόχρονα...

4. Το σεξ είναι μέτριο: όταν ένας άντρας είναι ερωτοχτυπημένος ενδιαφέρεται βαθιά να ικανοποιεί τη σύντροφο του κάθε φορά. Ωστόσο αυτή δεν είναι η περίπτωση του δικού σου. Άλλωστε, χωρίς βαθύτερη επικοινωνία το σεξ μοιάζει περισσότερο με εναλλακτικό αυνανισμό.

5. Τα δώρα του είναι για κλάματα: δεν μπαίνει ποτέ στον κόπο να σου γράψει έστω μια κάρτα. Άλλωστε γιατί να ξοδευτεί όταν μπορεί να σου στείλει τις ευχές του μέσω Facebook; Μπορεί να ξεχάσει ακόμα κι ότι γιορτάζεις, αλλά αν συμπτωματικά το θυμηθεί θα σου πάρει μια ετοιματζίδικη ανθοδέσμη. Την ίδια ακριβώς που θα έπαιρνε και στη θεία του.

6. Λιώνει στο γυμναστήριο: παρότι έχεις εκφράσει ανοιχτά τον απεριόριστο θαυμασμό σου για τους γραμμωμένους κοιλιακούς του και τα στιβαρά του μπράτσα θέλει να είναι σίγουρος ότι θα παραμείνει αρκετά σε φόρμα για την επόμενη.

7. Δεν βλέπετε μαζί τηλεόραση: πάει καιρός από την τελευταία φορά που κούρνιασες στην αγκαλιά του για να δείτε Πάμε Πακέτο σκουπίζοντας τα μάτια σας με το ίδιο χαρτομάντηλο. Τι τα θες; Αυτές οι παραχωρήσεις είναι για τους ερωτευμένους. Τώρα εκείνος περνάει την ίδια ώρα αναζητώντας εκείνη τη Μία, που θα ενθουσιάζεται εξίσου μαζί του για το Τσάμπιονς Λιγκ.

8. Από ένα γίνατε δύο: ...και απομακρύνεστε σταθερά. Αν ποτέ εκείνος αναφερθεί στην πιθανότητα "να βρεις κάποιον που να σου αξίζει", τονίζοντας το πόσο καταπληκτικός άνθρωπος είσαι - προσέχεις; άνθρωπος, όχι γυναίκα - δεν είναι για να το πάρεις επάνω σου. Απλά να ξέρεις ότι κάνει πρόβα για τη στιγμή που θα σου ζητήσει να χωρίσετε, άμεσα, πολύ άμεσα.

9. Δεν είναι πια περήφανος για σένα: δεν μπορείς να εντοπίσεις πότε ακριβώς, αλλά έχει πάψει να σε συγκρίνει με τις γυναίκες των κολλητών του. Πότε ήταν που έλεγε με κάθε ευκαιρία πόσο πιο σέξι είσαι από την Ελένη, τη Μαρία ή την Κατερίνα; Αυτό... Παλιά.

10. Έχετε βαλτώσει: όταν έχετε κλείσει χρόνο ως ζευγάρι, είσαστε και οι δύο "σε ηλικία γάμου", με δικό του χώρο ο καθένας, αλλά εκείνος δεν σκέφτεται ούτε καν να ξεστομίσει τη λέξη "συγκατοίκηση" - πόσο μάλλον "συμβίωση"- κι όταν την ακούει από τα χείλη σου τον λούζει κρύος ιδρώτας και του κόβονται τα γόνατα, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι δεν πρόκειται ποτέ να κάνει το μεγάλο βήμα... Τουλάχιστον όχι μαζί σου.

* Χ.- *


Πηγή : womenonly.gr

Related

Σχέσεις-Σεξ 8900856968210164033

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -