synoronews

Τα μυστικά για τέλειο look στο ρεβεγιόν

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται προ των πυλών και το «σαφάρι» για την επιλογή του ιδανικού φορέματος ή ντε πιες για το ρεβεγιόν –και όχι μόνο...

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται προ των πυλών και το «σαφάρι» για την επιλογή του ιδανικού φορέματος ή ντε πιες για το ρεβεγιόν –και όχι μόνο– έχει ξεκινήσει. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να κλέψετε όλα τα βλέμματα.

Από τη Βάνα Αντωνοπούλου

Tώρα είναι η πλέον κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσετε να σκέφτεστε τι θα φορέσετε στα πάρτι της εορταστικής σεζόν. Άλλωστε, οι προσκλήσεις και οι υποχρεώσεις είναι περισσότερες από ποτέ. Είτε, λοιπόν, πρόκειται για το γραφείο, ένα φιλικό σπίτι, μία επίσημη εκδήλωση ή μία γιορτή μεταξύ συγγενών, τα Χριστούγεννα απαιτούν λάμψη αλλά και κομψότητα. Ιδού μερικά tips για να μεταμορφωθείτε στο πιο λαμπρό αστέρι!

Bρείτε το κατάλληλο φόρεμα

Φυσικά το φόρεμα είναι η νούμερο ένα επιλογή και για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Ποιο είναι το ιδανικό για το σώμα σας;

Σιλουέτα «αθλητική»
Σιλουέτα «αθλητική» ή «παραλληλόγραμμο»: Προτιμήστε φορέματα με κάποια λεπτομέρεια στο μπούστο ή τη λαιμόκοψη ή με σχέδιο (πλισέ, ντραπέ, πιέτες κ.λπ.) στην περιφέρεια ώστε να δημιουργηθεί η αίσθηση της καμπύλης στο σώμα.
Τα bodycon φορέματα αλλά και το στιλ αμπίρ είναι τέλεια, ενώ –εναλλακτικά – σκεφθείτε τις δυνατότητες που προσφέρει ένα ντε πιες.

Σιλουέτα «τρίγωνο»
Σιλουέτα «τρίγωνο» ή «αχλάδι»: Στράπλες, με γραμμή «Α» και φορέματα που δένουν στον λαιμό είναι τα πιο ιδανικά για να καμουφλάρετε την περιφέρεια. Μία εντυπωσιακή λεπτομέρεια (κέντημα ή απλικέ) κοντά στον λαιμό ή στο στήθος, θα δώσει έμφαση στο επάνω μέρος του σώματος.

Σιλουέτα «ανάποδο τρίγωνο»
Σιλουέτα «ανάποδο τρίγωνο»: Τα φορέματα με λαιμόκοψη σε «V» και αυτά με κάποια λεπτομέρεια στη μέση ή την περιφέρεια, αποσπούν το ενδιαφέρον από τους έντονους ώμους. Επίσης, τέλεια για τη σιλουέτα σας είναι και τα φορέματα με ριχτό τοπ που στενεύουν στη μεση, αλλά και όλα τα σχέδια με πλούσια φούστα. Αποφύγετε τα στράπλες.

Σιλουέτα «μήλο»
Σιλουέτα «μήλο»: Επιλέξτε φορέματα από μαλακά, ντραπαριστά υφάσματα, σε στιλ wrap ή σε γραμμή «Α» που θα δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση μιας τονισμένης μέσης, και αποφύγετε τα στενά, bodycon φορέματα, αλλά και τα ριχτά στιλ που δεν θα σας κολακέψουν. Αναδείξτε το ντεκολτέ σας με λαιμόκοψη σε «V».

Σιλουέτα «κλεψύδρα»
Σιλουέτα «κλεψύδρα»: Αποφύγετε τα φορέματα με κλειστή λαιμόκοψη ή ζιβάγκο –θέλετε να αναδείξετε το ντεκολτέ σας και όχι να το κρύψετε. Ιδανικά είναι τα φορέματα με pencil φούστα, τα σχέδια σε στιλ ‘50s που τονίζουν τη μέση, καθώς τα στράπλες και τα wrap.

Μην φοβηθείτε το χρώμα
Μην φοβηθείτε το χρώμα: Το μαύρο δεν είναι η μοναδική επιλογή για τις γιορτές. Το κόκκινο, τα έντονα prints αλλά και το χρυσό μπορούν να λειτουργήσουν υπέρ σας. Το μυστικό, να τα φορέσετε με αυτοπεποίθηση.

Μανίκια: γιατί όχι; Σοφιστικέ και μοντέρνα, τα φορέματα ή οι μπλούζες με μανίκια, όχι μόνο καλύπτουν τα «επίμαχα» σημεία στα χέρια (ειδικά όταν ο τρικέφαλός σας δεν είναι γυμνασμένος) αλλά χαρίζουν πιο ιδιαίτερο ύφος στη βραδινή εμφάνιση. Διάφανα, σε ¾ και ρομαντικά με βολάν ή όγκους, κερδίζουν το παιχνίδι των εντυπώσεων.

Επιλέξτε τα σωστά αξεσουάρ: Τα σωστά παπούτσια, ένα εντυπωσιακό κόσμημα ή απλά ένα κόκκινο κραγιόν μπορούν να μεταμορφώσουν το look σας. Πριν, λοιπόν, επιλέξετε φόρεμα, σκεφθείτε πρώτα με τι και πώς θα το συνδυάσετε. Οι μονοχρωμίες ταιριάζουν υπέροχα με έντονα αξεσουάρ, ενώ ένα σύνολο με prints θέλει αξεσουάρ σε πιο απλές, «ήσυχες» γραμμές. Όσο για την τσάντα σας, όσο πιο εντυπωσιακή τόσο το καλύτερο. Σημειώστε ότι δεν είναι απαραίτητο να είναι ασορτί με τα παπούτσια σας.

Το φόρεμα δεν είναι η μόνη λύση
Το φόρεμα δεν είναι η μόνη λύση: Πέρα από το κλασικό φόρεμα, υπάρχουν και άλλες, πιο άνετες επιλογές για μια εορταστική εμφάνιση με στιλ. Ένα παντελόνι με ένα εντυπωσιακό τοπ ή απλά με ένα σμόκιν σακάκι μπορεί να είναι εξίσου – ή και περισσότερο – σέξι ενώ και αυτή τη σεζόν, οι ολόσωμες φόρμες συνεχίζουν να θεωρούνται must. Για να τις υποστηρίξετε σωστά, θα πρέπει να είστε ψηλή και να ΜΗΝ φορέσετε καλσόν από κάτω. Απλά, απαγορεύεται!

Πηγή : womanidol.com

Related

Γυναίκα 3037001045914989500

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -