synoronews

Βαθύς καθαρισμός εντέρου!

Το έντερο θεωρείται ο βασιλιάς των οργάνων και ο Ιπποκράτης είχε πει ότι όλες οι ασθένειες προέρχονται από αυτό. Οι τοξίνες από τον τρ...

Το έντερο θεωρείται ο βασιλιάς των οργάνων και ο Ιπποκράτης είχε πει ότι όλες οι ασθένειες προέρχονται από αυτό.

Οι τοξίνες από τον τρόπο ζωής αλλά και την διατροφή μας δημιουργούν και τα εντερικά προβλήματα. Για το λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικός ο καθαρισμός και η αποτοξίνωση του παχέος εντέρου τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο. Ο μεγαλύτερος δε, εχθρός του εντέρου είναι η δυσκοιλιότητα. Το παχύ έντερο είναι σαν το αποχετευτικό σύστημα ενός σπιτιού: κανείς δεν θέλει να έρχεται σε επαφή με αυτό, όμως χωρίς αυτό, το ίδιο το σπίτι και οι ένοικοι του δεν μπορούν να ζήσουν.

Tο παχύ έντερο επιτελεί για τον άνθρωπο ακριβώς αυτήν την λειτουργία: Είναι το μέρος που στέλνουμε ό,τι δεν θέλουμε να υπάρχει στη ζωή μας.
Αυτό δεν περιορίζεται μόνο στα τροφικά απόβλητα που μέσω του παχέος εντέρου οδεύουν προς την απομάκρυνση, αλλά και για τα συναισθηματικά απόβλητα, δηλαδή για κάθε συναίσθημα που δημιουργήθηκε μέσα μας αλλά δεν το αποδεχόμαστε και δεν το θεωρούμε ευπρόσδεκτο στη ζωή μας.

Όπως π.χ. τους φόβους, την θλίψη και τον θυμό.
Αυτή η στάση οδηγεί σταδιακά, σε συνδυασμό με την όλο και αυξανόμενη έλλειψη κίνησης στη ζωή μας και με την όλο και περισσότερο ακατάλληλη διατροφή, στην εμφάνιση ασθενειών του παχέος εντέρου όπως δυσκοιλιότητα, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, μετεωρισμό και τέλος ακόμη και σε καρκίνο του παχέος εντέρου. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο καρκίνος του παχέος εντέρου είναι η ταχύτερα αυξανόμενη αριθμητικά μορφή καρκίνου στην σημερινή κοινωνία. Ενώ το 1995 ήταν η τέταρτη πιο συχνή μορφή καρκίνου, σήμερα είναι η δεύτερη πιο συχνή μορφή καρκίνου παγκοσμίως.

 Επηρεάζει άντρες και γυναίκες σχεδόν κατά το ίδιο ποσοστό, με τους άντρες να υπερτερούν ελαφρώς.
Μέσα στις λάχνες του εντέρου μπορούν να αποθηκευτούν τοξίνες από τροφές, νερό, φάρμακα, βαρεά μέταλλα, παράσιτα, βακτήρια και ιοί. Ακόμη και αν τρώμε τις πιο καθαρές τροφές είναι καλό να καθαρίζουμε 1-2 φορές το χρόνο το έντερο. Ο πρώτος λόγος είναι πως ποτέ δεν χωνεύουμε 100% τις τροφές που τρώμε και ο δεύτερος είναι η συνεχή έκθεση μας σε τοξίνες.

Για όσους τρώνε πολλές μαγειρεμένες ή ζωικές τροφές ένας τέτοιος καθαρισμός επιβάλλεται γιατί μπορεί να είναι σίγουροι πως θα έχουν συγκετρώσει ένα μεγάλο μέρος από ακαθαρσίες στο λεπτό και παχύ έντερο. Για ανθρώπους που ασθενούν η πλήρη θεραπεία μπορεί να μην έρθει ποτέ αν δεν καθαρίσουν αρχικά το έντερο τους και διορθώσουν την πέψη τους.
Ακόμα ένας καλός καθαρισμός εντέρου αυξάνει την ισχύ του ανοσοποιητικού και προωθεί τη μακροζωία. Κατά τη διάρκεια μια τέτοιας αποτοξίνωσης και όλα τα άλλα ζωτικά όργανα θα οφεληθούν καθώς ένα αδύναμο έντερο τραβάει ενέργεια από το συκώτι, τα νεφρά κτλ.

Τι προκαλεί βλάβη στο έντερο

Η ζάχαρη, τα γαλακτοκομικά, τα σιτηρά
- Τα ζωικά προιόντα που δεν μπορούν να αφομοιωθούν σωστά
- Η πολυφαγία
- Το στρες και ο θυμός
- Η έλλειψη ξεκούρασης
Πέρα από την μέθοδο που περιγράφω πιο κάτω για την αποτοξίνωση του εντέρου πρέπει κάποιος να έχει στο νου πως αν δεν κάνει ταυτόχρονα μια ειδική δίατα το έντερο δεν είναι δυνατόν να καθαριστεί. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι η νηστεία με νερό ή πράσινους χυμούς. Δυστυχώς για πολλούς από εμάς αυτό δεν είναι εφικτό ειδικά αν δε θέλουμε να χάσουμε βάρος. Ακόμα άτομα που παίρνουν ή έχουν πάρει φάρμακα στο παρελθόν καλό είναι να αποφεύγουν τέτοιες πρακτικές.

ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ ΣΕ ΣΚΟΝΗ

•    100% ΚΑΘΑΡΟ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ
•    ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ
•    Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ
•    ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΝΖΥΜΩΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ

Το οξείδιο του μαγνησίου είναι η πιο αποτελεσματική και ασφαλής μέθοδος για βαθύ καθαρισμό του εντέρου και αποκατάσταση της δυσκοιλιότητας.
Προέρχεται από αιώνων αποθέσεις στον βυθό των ωκεανών και είναι πολύ πλούσια πηγή στοιχειακού μαγνησίου (αποδίδει 58% κατά μέσο όρο).
Το MAGNESIUM OXIDE, δεν προκαλεί εθισμό, δεν έχει τοξικότητα και μπορεί να χρησιμοποιείται άφοβα για μεγάλα χρονικά διαστήματα.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ: Οι εναλλακτικοί επαγγελματίες υγείας να γνωρίζουν τα οφέλη του εντερικού καθαρισμού για να διατηρήσουν τη συνολική υγεία και ευεξία. Το οξείδιο του μαγνησίου  είναι μια ασφαλής και πολύ αποτελεσματική μέθοδος για την επίτευξη του στόχου αυτού. Όταν η ένωση αναμιγνύεται με το νερό, αυτό ελευθερώνει ουσιαστικά μπλοκαρισμένα ιόντα οξυγόνου κατά μήκος του εντερικού σωλήνα. Το πρόσθετο αυτό οξυγόνο προωθεί τα αερόβια φιλικά βακτηρίδια να αναπτυχθούν «φιλική χλωρίδα». Την ίδια στιγμή, το επιπλέον οξυγόνο συνδυάζεται με υδρογόνο για να δημιουργήσει νερό που μαλακώνει τα σφηνομένα ή σκληρυμένα περιττωματικά υλικά, δημιουργώντας έτσι την καθαρτική και καθαριστική δράση.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με τη χρήση οξειδίου του μαγνησίου για τον καθαρισμό είναι το ήπιο και φυσικό αποτέλεσμα συγκρινόμενο με τα χημικά καθαρτικά, καθώς αποδεδειγμένα η χρήση του οξειδίου του μαγνησίου ως καθαρκτικό εξαλείφει την κράμπες ή πόνους. Είναι επίσης μια μέθοδος που επιτρέπει την εύκολη μεταβολή της δόσης και επιτρέπει σε κάθε άτομο να ελέγξει το επίπεδο ή το ρυθμό του καθαρισμού που καλύπτει τις ανάγκες και τον τρόπο ζωής τους.
Αγοράστε το στο ΒΙΟΦΩΣ και ζητήστε την έκπτωση σαν αναγνώστης του terrapapers. τηλ. 2103800180
Τιμή: από
23,00€
  16,57€ με ΦΠΑ


Αποβάλετε τις τοξίνες από τον οργανισμό σας

Διαιτητικές συμβουλές αποτοξίνωσης και γενικότερης κάθαρσης του οργανισμού από βλαβερές ουσίες, για αρχάριους.

Νιώθετε υποτονικοί και χωρίς ενέργεια;

Έχετε προβλήματα με το δέρμα σας, πόνους και ενοχλήσεις, ή μήπως προβλήματα στη χώνεψη; Μήπως έχετε απομακρυνθεί λιγάκι από τις σχετικά πιο υγιεινές σας συνήθειες τον τελευταίο καιρό; Μήπως τέλος αντιμετωπίζετε δυσκολία στην απώλεια βάρους που τόσο πολύ επιδιώκετε; Μάλλον ήρθε η ώρα για αποτοξίνωση.
Πρακτική πολλών πολιτισμών, εδώ και αιώνες, ανά τον κόσμο -μεταξύ αυτών και των ινδικών και κινεζικών ιατρικών σχολών- η αποτοξίνωση είναι ουσιαστικά μια διαδικασία χαλάρωσης, καθαρισμού και τροφής του σώματος που ξεκινάει από μέσα προς τα έξω. Αποβάλλοντας και περιορίζοντας τις τοξίνες και τροφοδοτώντας το σώμα με θρεπτικά συστατικά, προστατεύει κανείς την υγεία του από διάφορες παθήσεις και ταυτόχρονα διασφαλίζει γενικότερα ευεξία και υγεία σε ανώτερο επίπεδο.
Το σώμα μας φυσικά έχει τους φυσικούς μηχανισμούς αντιρρόπησης των αρνητικών στοιχείων, απλώς η αποτοξίνωση τους ενισχύει και τους υποβοηθά.

Πώς λειτουργεί η αποτοξίνωση;

Αν κάποιος θέλει να το θέσει εντελώς απλά, η αποτοξίνωση είναι μιας μορφής καθαρισμός του αίματος. Αυτό γίνεται κύρια μέσω της αποβολής από το συκώτι αρνητικών στοιχείων που υπάρχουν στο αίμα. Το συκώτι ξεχωρίζει τις τοξίνες και τις καταστρέφει. Το «τσάκισμα» των τοξινών το αναλαμβάνουν επίσης τα νεφρά, το έντερο, τα πνευμόνια, οι λεμφαδένες και το δέρμα. Ωστόσο, όταν αυτό το σύστημα είναι εκτεθειμένο, οι μη ωφέλιμες ουσίες δεν φιλτράρονται όπως πρέπει και κάθε ίνα του κορμιού «υποφέρει» εξαιτίας αυτού.

Ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης βοηθά τη φυσική-αυτόματη διαδικασία ως εξής:

1) Ξεκουράζει τα όργανα μέσω μιας σχετικής νηστείας
2) Τονώνει το συκώτι ώστε να οδηγήσει τις τοξίνες εκτός σώματος
3) Διευκολύνει την καταστροφή των τοξινών μέσω του εντέρου, των νεφρών και του δέρματος
4) Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος
5) Ανατροφοδοτεί το σώμα με υγιεινά θρεπτικά συστατικά
Η αποτοξίνωση, όπως τονίζουν οι επιστήμονες, πετυχαίνει γιατί ανταποκρίνεται στις ανάγκες των κυττάρων, δηλαδή των μικρότερων κυψελών της ανθρώπινης ύπαρξης.

Πώς γνωρίζει κανείς αν χρήζει αποτοξίνωσης;

Πολλοί επιστήμονες συνιστούν αποτοξίνωση τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Ένα σύντομο πρόγραμμα αποτοξίνωσης ή γενικής «κάθαρσης» είναι γενικά ασφαλές, και φυσικά ευεργετικό για την υγεία. Ωστόσο, οι γιατροί προειδοποιούν εναντίον της αποτοξίνωσης σε μητέρες που θηλάζουν, σε παιδιά, καθώς και σε ασθενείς με χρόνιες εκφυλιστικές παθήσεις, καρκίνο ή φυματίωση. Και βέβαια χρειάζεται πάντα να γίνεται σε συνεννόηση με κάποιον ειδικό.
Σήμερα, πάντως, με τις τοξίνες να μας περιτριγυρίζουν περισσότερο από ποτέ, η αποτοξίνωση κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για την ευεξία μας και προκρίνεται σα λύση απέναντι στην ανεξήγητη κούραση, την υποτονικότητα, το ερεθισμένο δέρμα, τις αλλεργίες ή τις χαμηλής σοβαρότητας λοιμώξεις.
Σακούλες κάτω από τα μάτια, διεσταλμένο στομάχι ακόμα και σε ένα κατά τα άλλα αδύνατο σώμα, δυσκολίες στις γυναίκες με τον κύκλο τους ή έλλειψη πνευματικής διαύγειας, είναι επίσης φαινόμενα στην αντιμετώπιση των οποίων συμβάλει η αποτοξίνωση.

Από πού να ξεκινήσετε;

Πρώτα πρώτα, θα ήταν καλό να «ελαφρύνετε» το φορτίο του σώματος σε τοξίνες. Περιορίστε το αλκοόλ, τον καφέ, τα τσιγάρα, την επεξεργασμένη ζάχαρη και τα κορεσμένα λίπη, που λειτουργούν σαν τοξίνες και που εμποδίζουν το σώμα να ανακτήσει δυνάμεις. Επίσης, ελαχιστοποιείστε τα καθαριστικά σπιτιού που έχουν χημική βάση (καθαριστικά επιφανειών, σαμπουάν, αποσμητικά και οδοντόπαστες), και αντικαταστήστε τα με φυσικά προϊόντα που να κάνουν την ίδια δουλειά.
Άλλο αντίβαρο στην καλή υγεία είναι το στρες, που εκκινεί τη διαδικασία ώστε το σώμα σας να εκκρίνει ορμόνες στρες. Μολονότι αυτές οι ορμόνες βοηθούν τη λεγόμενη «ορμή αδρεναλίνης» που χρειάζεστε για να κερδίσετε έναν αγώνα ή να προλάβετε μια προθεσμία στη δουλειά, σε μεγάλο βαθμό δημιουργούν τοξίνες και απομειώνουν τα αποτοξινωτικά ένζυμα που εκκρίνει το συκώτι.

Γι’ αυτό θα ήταν καλή ιδέα να «αποτοξινώσετε» τη ζωή σας από το περιττό άγχος ταυτόχρονα με την αποτοξίνωση του σώματός σας από τις τοξίνες. Η yoga, το κινέζικο qigong και ο διαλογισμός, είναι απλοί και αποτελεσματικοί τρόποι για να αποβάλετε ένα μέρος του στρες και να γυμνάσετε τις φυσικές και πνευματικές σας άμυνες στο αναπόφευκτο άγχος που φέρνει η ζωή.

Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα αποτοξίνωσης για σας; 
Υπάρχουν πολλά προγράμματα και «συνταγές» αποτοξίνωσης, που εξαρτώνται από τις ατομικές σας ανάγκες. Πολλά προγράμματα έχουν επταήμερο σχεδιασμό, καθώς υπάρχει ένας απαραίτητος χρόνος που χρειάζεται για να «καθαρίσει» το αίμα. Ένα από αυτά τα προγράμματα περιέχει λόγου χάρη διήμερη «νηστεία» υγρών, ακολουθούμενη από προσεκτικά σχεδιασμένη πενθήμερη δίαιτα που επιτρέπει στο πεπτικό σύστημα να ξεκουραστεί.
Αυτή η μέθοδος δένεται με συμπληρώματα, βότανα, άσκηση και πρακτικές όπως το στεγνό βούρτσισμα του δέρματος και η υδροθεραπεία για να διευκολυνθεί η κυκλοφορία του αίματος. Στο πλαίσιο αυτών των μεθόδων, προτείνεται επίσης για 3-7 ημέρες, η κατανάλωση χυμών από φρέσκα φρούτα, ως ένας επιτυχημένος τρόπος αποβολής των τοξινών.

Επιπλέον τρόποι καθαρισμού:

Μια ημέρα την εβδομάδα πλήρη αποχή από το φαγητό και κατανάλωση μονάχα νερού – μια πρακτική που ακολουθούσαν επί αιώνες πολλοί πολιτισμοί.
Μετά το πρόγραμμα, μπορείτε να αποτοξινώσετε το σώμα σας ημερησίως μέσω δίαιτας, συμπληρωμάτων και γενικότερων πρακτικών που θα εντάξετε στον τρόπο ζωής σας.
1. Κατανάλωση πολλών ινών, μεταξύ αυτών σκούρου ρυζιού και φρέσκων βιολογικών φρούτων. Τεύτλα, ραπανάκια, αγκινάρες, λάχανο, μπρόκολο, σπιρουλίνα και φύκια είναι εξαιρετικά αποτοξινωτικά.
2. Καθαρίστε και προστατέψτε το συκώτι σας καταναλώνοντας βότανα όπως η ρίζα πικραλίδας, η κολλιτσίδα και το γάλα γαϊδουράγκαθου, αλλά και πίνοντας πράσινο τσάι.
3. Λαμβάνετε τακτικά βιταμίνη C, που βοηθά το σώμα να παραγάγει γλουταθειόνη, μια συνθετική ουσία που χρησιμοποιεί το ήπαρ για να απομακρύνει τις τοξίνες.
4. Καταναλώνετε τουλάχιστον δύο λίτρα νερό την ημέρα.
5. Αναπνέετε βαθιά, για να επιτρέψετε στο οξυγόνο να κυκλοφορήσει με μεγαλύτερη επάρκεια στο σύστημά σας.
6. Απαλλαγείτε από το στρες μετατρέποντάς το σε ευχάριστα συναισθήματα.
7. Κάντε πράξη την υδροθεραπεία, κάνοντας ένα πολύ ζεστό ντους για πέντε περίπου λεπτά, αφήνοντας το νερό να τρέξει στην πλάτη σας. Συνεχίστε με κρύο νερό για 30 δευτερόλεπτα. Κάντε τη συγκεκριμένη μετάβαση 3 φορές, και στη συνέχεια μπείτε στο κρεβάτι για 30 λεπτά.
8. Ιδρώστε σε μια σάουνα έτσι ώστε το σώμα σας να αποβάλει περιττές ουσίες μέσω της εφίδρωσης.
9. Βουρτσίστε χωρίς παρουσία υγρού παράγοντα το σώμα σας ή επιχειρείστε αποτοξινωτικά σπα κάτω άκρων ή ποδόλουτρα για να αποβληθούν οι τοξίνες από τους πόρους σας. Ειδικές βούρτσες γι’ αυτή τη δουλειά θα βρείτε σε μαγαζιά με βιολογικά προϊόντα.
10. Η πιο κομβική μέθοδος αποτοξίνωσης; Φυσικά η άσκηση. Η yoga και το σκοινάκι είναι μια χαρά για μια ώρα την ημέρα. Το qigong πάλι, η πολεμική αυτή τέχνη που βασίζεται σε ένα ιδιαίτερο σύστημα άσκησης για την αποτοξίνωση του οργανισμού, είναι επίσης ό,τι πρέπει.
11. Κάντε μια κούρα καθαρισμού του εντέρου με το  MAGNESIUM OXIDE, δεν προκαλεί εθισμό, δεν έχει τοξικότητα και μπορεί να χρησιμοποιείται άφοβα για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Αγοράστε το στην ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΚΗ  και ζητήστε την έκπτωση σαν αναγνώστης του terrapapers. τηλ. 2103800180

Πηγή : terrapapers.com

Related

Υγεία 5549522614467947556

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -