synoronews

ΡΟΔΟΣ : Ποιος είναι ο παρ’ολίγον δολοφόνος μου!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΕΝΤΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ… ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ! Οι περισσότεροι, σίγουρα θα διαβάσατε για το απίστευτο αλλά και ασυνήθιστο περιστ...


ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΕΝΤΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ… ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ!

Οι περισσότεροι, σίγουρα θα διαβάσατε για το απίστευτο αλλά και ασυνήθιστο περιστατικό που μου συνέβη εχθές στις 13:35 στην οδό Δημοκρατίας όταν ενοικιαζόμενο όχημα μπήκε χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγω με απότομους ελιγμούς στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή να αποφευχθεί το μοιραίο.

Μια καθαρά εσκεμμένη ενέργεια σύμφωνα με την δική μου άποψη αλλά και όλων των μαρτύρων που βρεθήκαν μπροστά στο περιστατικό.

Στην συνέχεια έκανα αναστροφή και τον κυνήγησα έως της αρχές της οδού Μεγ. Κωνσταντίνου (Σαν Φραγκίσκο) έτσι ώστε να μάθω τον λόγω που το έκανε.

Μόλις έφτασα ακριβώς διπλά από το όχημα του αυτός σταμάτησε απότομα τράβηξε χειρόφρενο άνοιξε το παράθυρο και έβγαλε όπλο. Αντέδρασα άμεσα με μια κλοτσιά στο χέρι του. Κατόπιν ακολούθησε ένα κομφούζιο μέχρι την διασταύρωση της οδού Μεγ. Κωνσταντίνου και Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Προσπαθούσε να εμβολίσει την μοτοσικλέτα μου ενώ εγώ τον απέφευγα με ζικ-ζακ έτσι ώστε να μην πετύχει τον στόχο του είτε με το όχημα είτε με το όπλο αλλά ταυτόχρονα προσπαθούσα να τον αναγκάσω να ακινητοποιήσει το όχημα του.

Ακριβώς από πίσω του και από την αρχική εξέλιξη του συμβάντος βρισκόταν ένα όχημα τύπου κλούβα με οδηγό τον Πάρη Θέμελη. Ο Πάρης βλέποντας από την αρχή την προκλητικότητα και τις παντελώς απερίσκεπτες περαιτέρω ενέργειες του Βέλγου προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει εμβολίζοντας τον συνεχώς με την κλούβα και κορνάροντας ταυτόχρονα έως τα φανάρια της διασταύρωσης Μεγ. Κωνσταντίνου και Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Κάπου εκεί έλαβε και τέλος το επεισόδιο αφού όταν ο Βέλγος αντιλήφθηκε ότι είχε καταφέρει να σπείρει τον πανικό στην όλη γύρω περιοχή αρχικά ζήτησε συγνώμη και αμέσως μετά άρχισε και πάλι να προκαλεί βρίζοντας τους Έλληνες.

Βλέποντας εμείς ότι είχαμε να κάνουμε με έναν άκρως οξύθυμο και ανισσόροπο χαρακτήρα ο οποίος είχε μια γυναίκα και ένα κοριτσάκι μέσα στο αυτοκίνητο δώσαμε τόπο στην οργή και τον προτρέψαμε να σηκωθεί να φύγει.

Η μόνη συνέχεια που δόθηκε ήταν να ενημερωθεί η υποδιεύθυνση ασφάλειας Ρόδου για το γεγονός ότι κυκλοφορεί στους δρόμους του νησιού μας ένας επικίνδυνος οδηγός και ταυτόχρονα προσκομίστηκαν και όλα τα στοιχειά που είχαμε στη διάθεση μας.

Ερεύνα του IFmedia – Ποιος είναι ο οξύθυμος λολοπαρμένος Βέλγος

Σήμερα και έπειτα από το χθεσινό ισχυρό σοκ αποφάσισα να ασχοληθώ δημοσιογραφικά με την συγκεκριμένη περίπτωση.

Τα αποτελέσματα της έρευνας είναι εκπληκτικά!


ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ!

Μερικά δευτερόλεπτα πριν το περιστατικό με εμένα έβριζε εφτά άτομα τα οποία θέλησαν να περάσουν πριν από αυτόν την διάβαση πεζών στην περιοχή Πλατανάκια.

Μάλιστα φρέναρε απότομα και έκανε ότι ξεκινάει και πάλι έτσι ώστε να τους φοβερίσει.

Το ίδιο βράδυ και ενώ παρέδιδε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο δεν ήθελε να πληρώσει στην γυναίκα του ιδιοκτήτη του Ζευς Rentacarτα 30 ευρώ που όφειλε διότι καθυστέρησε μια μέρα να φέρει το αυτοκίνητο. Έπειτα από οξύθυμη συμπεριφορά προς την γυναίκα πλήρωσε και έφυγε φωνάζοντας και απειλώντας.

Το ίδιο πρωί έφερε για αρκετή ώρα την αναστάτωση στο ξενοδοχείο Grand Hotel αφού είχε παρκάρει το αυτοκίνητο ακριβώς στη μέση του πάρκινγκ και σε σημείο που απαγορεύεται με σήμανση η στάθμευση λόγω φορτοεκφόρτωσης αποσκευών από τα πούλμαν. Ο Βέλγος άφαντος !!! Ενώ ήταν μέσα στο δωμάτιο δεν απαντούσε σε κανέναν !!!

Οι receptionist αναγκάστηκαν να καλέσουν το Rent a car έτσι ώστε να φέρουν τα δεύτερα κλειδιά και να μετακινήσουν το όχημα. Αποτέλεσμα μέχρι να συμβεί αυτό ήταν να ταλαιπωρηθούν 60 περίπου τουρίστες που έφτασαν στο ξενοδοχείο και άλλοι τόσοι που αναχωρούσαν.

Κουβάλησαν από τον δρόμο τις βαλίτσες τους έως και την είσοδο του ξενοδοχείου αφού το απίστευτο παρκάρισμα του Βέλγου δεν έδινε καμία δυνατότητα πρόσβασης του πούλμαν προς την είσοδο.

Την προηγουμένη βραδιά ενεπλάκη σε ένα ακόμη επεισόδιο! Σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων του ξενοδοχείου επέστρεψε μεθυσμένος και αγνόησε τις όποιες συστάσεις των υπεύθυνων του πάρκινγκ λέγοντας τους ότι το επάγγελμα του είναι Εισαγγελέας και ότι μέχρι το πρωί θα έχει μετακινήσει το όχημα του.

Τα καμώματα... όμως του Βέλγου «Εισαγγελέα» δεν σταματούν εδώ!!!

Πριν από λίγες μέρες οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου αναγκάστηκαν να τον διώξουν από το δωμάτιο του διότι αργά τη νύχτα μεθυσμένος ενεπλάκη σε φασαρία και ούρλιαζε σπέρνοντας τον πανικό σε όλο τον όροφο.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του ifmedia εκείνη την νύχτα πήγε και κοιμήθηκε στο ξενοδοχείο Chevalier.

Αυτά λοιπόν είναι μερικά απο τα καμώματα του παρ’ολίγον δολοφόνου μου.

Και αυτά τα μάθαμε σε μια ερεύνα λίγων λεπτών ! Σίγουρα ο Βέλγος «Εισαγγελέας» κατά την παραμονή του στο νησί μας θα προέβη και σε άλλες παρόμοιες ενέργειες!

Το ευτυχές γεγονός είναι ότι παρέδωσε το αυτοκίνητο «κινούμενη βόμβα» και αύριο το απόγευμα αναχωρεί για την χώρα του!

Στο καλό και να μας γράφεται κύριε αλκοολικέ Εισαγγελέα!

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνος Τύρελης


Πηγή : ifmedia.gr

Related

Κοινωνία 7273821655801795864

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -