synoronews

Ερωτισμός στο φουλ: πώς να σκοτώσεις τη ρουτίνα!

Σ υνήθεια, άγχος, απομυθοποίηση κάνουν τη σεξουαλική ζωή να παίρνει την κατιούσα. Όμως, πριν παραδώσεις τα όπλα δες κάποιους φυσικού...

Συνήθεια, άγχος, απομυθοποίηση κάνουν τη σεξουαλική ζωή να παίρνει την κατιούσα. Όμως, πριν παραδώσεις τα όπλα δες κάποιους φυσικούς και αποτελεσματικούς τρόπους για να ανανεώσεις τον ερωτισμό σου και να απογειώσεις τη σεξουαλικότητά σου!

Ερωτισμός στο φουλ

Όσο κι αν θέλουμε να παινευόμαστε για τα άλλα επίπεδα που έχουμε υποτίθεται κατακτήσει σαν ζευγάρι (επικοινωνία, σταθερότητα, αλληλοϋποστήριξη), ένας γάμος ή οποιαδήποτε ερωτική σχέση χωρίς σεξ δεν στέκεται για πολύ. Εκτός κι αν δεν θέλεις να είστε ζευγάρι, αλλά «συνεταίροι» σε μια κοινή ζωή. Απλώς συγκάτοικοι. Τότε όμως υπάρχει κι ένα τίμημα, όπως το να ακούσει μια μέρα κάποιος από τους δύο το κάλεσμα της φύσης από μια άλλη κατεύθυνση και τότε... άντε γεια!

Τα μυστικά του ερωτισμού

Συνήθως η σεξουαλική αδιαφορία και αποξένωση δεν περνά από μόνη της σαν γρίπη. Γι' αυτό θα πρέπει να αντιμετωπίζεται άμεσα και δραστικά...

1. Άσε χώρο για το μυστήριο
Σβήσε την τηλεόραση και δημιούργησε καταστάσεις καυτές και απροσδόκητες, ως προς το χώρο, τα αρώματα, τις μουσικές. Το απροσδόκητο ποτέ δεν βλάπτει και το Εγώ μας παραδίνεται χωρίς ταμπού, ώστε να ανοίξουμε το δρόμο για το απεριόριστο και το μυστηριώδες, τους τόπους που θα μας κάνουν να συναντήσουμε την αληθινή απόλαυση.

2. Η κατάκτηση μια καθημερινή πρόκληση
Ξεκίνα από την αρχή να γοητεύσεις τον άλλο, όπως τον παλιό καιρό, αλλά αυτήν τη φορά ακολούθησε το ένστικτό σου. Η σαγήνη είναι βασικό μέρος στο παιχνίδι του σεξ, ακόμα και σε ζευγάρια που θεωρούν τη σχέση αυτονόητη και αυταπόδεικτη.

3. Παιχνίδι πέρα από το τείχος της ντροπής
Προσπάθησε να εμπλουτίσεις τη φαντασία και την επικοινωνία με το σύντροφό σου στο θέμα του σεξ. Δεν υπάρχουν όρια στις φαντασιώσεις και στα ερωτικά παιχνίδια πριν και κατά τη διάρκεια της επαφής, φτάνει να δίνουν και στους δύο ικανοποίηση, χωρίς ντροπή και ενοχές.

4. Πες «όχι» στη βιασύνη
Έρωτα κάνουμε όταν έχουμε πραγματική επιθυμία και μπορούμε να αφιερώσουμε το χρόνο που θέλουμε χωρίς περιορισμούς. Αν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες, άσ' το για άλλη φορά.

5. Οι πολλές ερωτήσεις βλάπτουν
Μη ρωτάς ποτέ «πώς ήταν;», «σου άρεσε;». Ο σύντροφός σου μπορεί να νιώσει ότι περνά εξετάσεις. Θα χαλάσεις το κλίμα μεταφέροντάς το σε ένα επίπεδο εκλογίκευσης που σκοτώνει αυτόματα τον ερωτικό πόθο, ενώ μακροπρόθεσμα δημιουργεί αμφιβολίες και ανασφάλειες.

6. Η εμφάνιση μετράει
Όμως μην πας και στο άλλο άκρο. Καλύτερα χωρίς τίποτα, παρά με σέξι -και καλά- εσώρουχα που δεν σου ταιριάζουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι γελοία.

Plus: 5 σύμμαχοι από τη φύση

Αφήστε τα τεχνητά παρασκευάσματα και ζητήστε και οι δύο βοήθεια από εκείνη που μας χάρισε το... βασικό ένστικτο: τη μητέρα-φύση.

Φυτοθεραπεία
Το τζίνσενγκ είναι ένα από τα πλέον ασφαλή βότανα, εκτενώς μελετημένο για τη δράση του. Ενισχύει την ορμονική λειτουργία που έχει σχέση με τα γεννητικά όργανα, ενώ επίσης μειώνει τη σωματική κόπωση και το έντονο άγχος.

Χρωματοθεραπεία
Δεν είναι τυχαίο που το κόκκινο θεωρείται το κατεξοχήν χρώμα του πάθους, καθώς ανεβάζει την πίεση του αίματος, το μυϊκό τόνο, το ρυθμό της αναπνοής και τις ανδρικές σεξουαλικές ορμόνες. Το πορτοκαλί και το κίτρινο έχουν κι αυτά μια διεγερτική επίδραση στα συναισθήματα, ιδίως στην εξωστρέφεια και την εγρήγορση. Αντίθετα, το πράσινο και το μοβ κατευνάζουν την ερωτική διάθεση.

Αρωματοθεραπεία
Οι αρωματικές ουσίες επηρεάζουν σημαντικά τη σεξουαλικότητα, εξαιτίας των νευρικών συνδέσεων ανάμεσα στους υποδοχείς της όσφρησης και στα εγκεφαλικά κέντρα που ρυθμίζουν την ερωτική και συναισθηματική δραστηριότητα. Οι ευωδιές του γιασεμιού, της μανόλιας, της γαρδένιας, του τριαντάφυλλου, του μόσχου και του υάκινθου είναι ιδιαίτερα διεγερτικές. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αιθέρια έλαια στο χώρο για να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Μια συνταγή για ένα ερωτικό κοκτέιλ είναι ένα μείγμα από:
3 σταγόνες αιθέριο έλαιο σανταλόξυλου
3 κανέλας και
2 τριαντάφυλλου ή 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο ylang-ylang
2 σταγόνες γαρίφαλο και
2 σταγόνες εκχύλισμα μαύρου πιπεριού.

Διατροφή
Τα κοτσάνια του σέλινου περιέχουν ουσίες (κάλιο, φώσφορο, μαγνήσιο και βιταμίνη Α) που διεγείρουν τα επινεφρίδια, ενισχύοντας τη σεξουαλική ενεργητικότητα. Η σοκολάτα δεν αποκαλείται τυχαία «ναρκωτικό του έρωτα», καθώς περιέχει φαινυλαιθυλαμίνη, μια ουσία που παράγεται και από φυσικού της στον εγκέφαλο και προκαλεί ευφορία και διέγερση.

Μουσικοθεραπεία
Μπορεί να έχετε τα αγαπημένα σας μουσικά κομμάτια που σας «φτιάχνουν» ερωτικά, πάντως έχει βρεθεί ότι ορισμένες συνθέσεις κλασικής μουσικής έχουν μια διεγερτική επίδραση. Είναι ο «Ουγγρικός χορός Νο 6» του Μπραμς, το «Όνειρο Αγάπης» του Λιστ και το «Μπολερό» του Ραβέλ.

Από τη Βασιλική Τζουράκη

Πηγή : e-go.gr

Related

Σχέσεις-Σεξ 4971142473312725580

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -