synoronews

8 ταξίδια με τρένο, που θα σας μείνουν αξέχαστα! (music video)

Ένα ταξίδι δεν χρειάζεται να αποτελεί ένα κενό ανάμεσα στο σπίτι σας και τον προορισμό σας. Όπως έλεγε και ο Aλεξανδρινός ποιητής, Κων...

Ένα ταξίδι δεν χρειάζεται να αποτελεί ένα κενό ανάμεσα στο σπίτι σας και τον προορισμό σας. Όπως έλεγε και ο Aλεξανδρινός ποιητής, Κωνσταντίνος Καβάφης: ...

1. Glacier Express, Σουηδία

Παρ’ ότι είναι ένα από τα πιο χρονοβόρα ταξίδια του κόσμου, είναι παράλληλα και το πλέον συναρπαστικό. Διανύει 290 χιλιόμετρα μέσα σε 8 ώρες, αλλά η διαδρομή είναι συγκλονιστική, μέσα στα βουνά και θα περάσετε 291 γέφυρες, κοιτώντας τις από τα 6,670 πόδια.

2. Simplon Orient Express

Είναι ένας εκπληκτικός τρόπος να γνωρίσετε την Ευρώπη. Το Vanity Fair το έχει χαρακτηρίσει ως «το τρένο με το οποίο όλα τα υπόλοιπα πολυτελή τρένα πρέπει να συγκριθούν». Είναι η επιτομή του πως μπορεί κανείς να συνδέσει με μαεστρία, την πολυτέλεια και την κομψότητα, με τον ρομαντισμό σε ένα τρένο.

Φυσικά θα σας κοστίσει κάτι παραπάνω, αλλά τα vintage κουπέ του, η κουζίνα υψηλής γαστρονομίας και η εντός αμαξοστοιχίας επιλογές διασκέδασης, θα κάνουν τη διαδρομή σας μοναδική και αξέχαστη.

3. Pride of Africa

Aν θέλετε να αποκτήσετε μια μεγαλειώδη εμπειρία και να ζήσετε από κοντά τη μαγεία της Αφρικής, αυτό το συναρπαστικό ταξίδι θα αποτελέσει για εσάς εμπειρία ζωής. Πάρτε 14 μέρες off και καθίστε αναπαυτικά στο πολυτελές εσωτερικό τους. Φύγαμε για Αφρική;

4. Eurostar

Σας αρέσουν τα θεαματικά ταξίδια, με υποθαλάσσιες διαδρομές; Θέλετε συγχρόνως να απολαύσετε ανέσεις σαν να είστε στο σπίτι σας; E τότε, αυτό είναι το ιδανικό ταξίδι με τρένο για εσάς!

5. Flam Railway

Θα έχετε τη τύχη να κάνετε ένα ταξίδι 20 χιλιομέτρων ανάμεσα στα Νορβηγικά φιόρδ, μια δύσκολη κατάβαση 3.000 ποδιών μέσα από τη μαγευτική φύση, σε μία από τις πιο δημοφιλείς τουριστικές ατραξιόν της Νορβηγίας και ταυτόχρονα ένα από τα πιο εντυπωσιακά ταξίδια με τρένο στον κόσμο.

6. Palace on Wheels

Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να ανακαλύψετε την Ινδία και παράλληλα να νιώσετε σαν βασιλιάς, αφού θα σας περιποιηθούν σαν να είστε σε πεντάστερο ξενοδοχείο.

7. Eastern and Oriental Express

Είναι από τα πλέον μοντέρνα τρένα και προσφέρει μια διαδρομή 1.200 μιλίων ανάμεσα σε μερικά από τα πιο όμορφα και εξωτικά τοπία στον κόσμο. Ταξιδεύει μέσα από την Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία και την Ταϊλάνδη ως το Λάος.

Βουνά, δάση, πανέμορφες πόλεις και χρυσοί ναοί είναι μερικά από όσα θα δουν τα μάτια σας, κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

8. The Royal Scotsman

Μπορεί να είναι μια από τις πιο ακριβές επιλογές για το ταξίδι σας, όμως σε αυτή την περίπτωση ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Είναι πραγματικά μια απίστευτη εμπειρία το ταξίδι με το Royal Scotsman στα υψίπεδα της Σκωτίας, σε δάση και λίμνες.

Μπορεί να είναι μια αρκετά ακριβή επιλογή αλλά με μόλις 36 ταξιδιώτες στην αμαξοστοιχία του, είναι η ευκαιρία σας να απολαύσετε exclusive πολυτέλεια. Στα must συμπεριλαμβάνεται γευσιγνωσία ουίσκι και gourmet γεύματα με σολομό και χαβιάρι.
Δήμητρα Μποφυλάτου dmpof@naftemporiki.gr

* Χristin-aki.- *

Πηγή 

Related

Ταξίδι 259428306803129432

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -